C-Vitamin Clinic

C-Vitamin Clinic Szeged

C-Vitamin Clinic è specializzata nella cura dei denti. Fondata nel 1995, questa clinica certificata si trova a Szeged, Ungheria. Vedi le recensioni dei clienti, prima/dopo le foto e chiedi il prezzo dell’intervento all’estero. Compila il modulo per una pre-diagnosi gratuita. Risposta rapida.

C-Vitamin Clinic, Szeged, Hongrie

La Clinica C-Vitamin: la loro competenza spazia dalle nozioni di base come esami, pulizia e otturazioni fino a corone più avanzate, impianti, ponti, faccette, chirurgia del canale radicolare e sbiancamento. Il personale è specializzato nel trattamento dei pazienti edentuli e di quelli con denti danneggiati.

La clinica dispone di sei sale di trattamento dentale e offre tecnologie moderne come la tecnologia CAD/CAM, radiografie panoramiche e radiografie 3D (TC). Si rivolge principalmente ai turisti medici e dispone di un ufficio dedicato ai pazienti stranieri per aiutarli a prenotare i loro voli, i trasferimenti da e per l’aeroporto e gli alberghi, e a tradurre le loro cartelle cliniche.

 

 


Specialità della Clinica :

Cure dentali
Estrazione dentale
Controllo dentale
Piallatura a radice
Gengivectomia
Scanner dentale
Trattamento del canale radicolare
Resezione apicale
Ponte dentale
Intarsi protesici / Onlay
Estrazione dei denti del giudizio
Corona dentale
Sbavatura della ferita
Impianto dentale
Protesi ibrida su impianti
Innesto del seno
Innesto osseo
All-on-4
Radiografia dentale
Dentier
Sbiancamento dentale
Riempimento dentale
Impiallacciatura dentale

Servizi +

Trasferimento dall’aeroporto
Alloggi per famiglie
Prenotazione del volo
Wifi gratuito
Assicurazione sanitaria
Prenotazione alberghiera
Giornali internazionali
Servizi di interpretazione
Guida turistica
Prenotazione taxi
Trasferimento delle cartelle cliniche
Consultazione via internet
Telefono in camera
Camere private
Riabilitazione
Servizi di traduzione
TV in camera


Città : Szeged – Paese : Ungheria – Fondata nel 1995 
Certificazioni : Non registrate – Lingue Parlate : Inglese, Ungherese


Recensioni C-Vitamin Clinic

Yvette Lantos-Kótai
Yvette Lantos-Kótai
21:34 03 Jan 23
Siamo arrivati ​​per un test PCR. Dopo un appuntamento online andato a buon fine, confermato anche via e-mail, all'ora specificata non c'era nessuno e nessuno ha risposto al telefono. Davvero non lo consiglio!
David Bissett
David Bissett
14:27 26 May 22
Will update in 3 / 4 months 😟🤞🤞🤞Wait for it, I haven't been able to contact these after they made a mess of me on my first visit, Abdul done a great job on my return a year later. I was told to visit a place off o Connell Street for check. Seemingly there isn't one. Been trying over a week to contact them by all means and no reply. There's more.......watch this space
Raymond Furlong
Raymond Furlong
09:05 14 Apr 22
Molto soddisfatto del lavoro odontoiatricoPersonale molto disponibile Dentisti. i tecnici, gli infermieri, ecc. non potrebbero essere più gentiliLa receptionist Annabella .Reka non avrebbe potuto essere più disponibileTamara molto disponibileNon ho ottenuto quello che volevo all'inizio, ma sono molto contento del risultatoL'unico problema è sembrato un po' affrettato perché alcuni lavori sono stati eseguiti solo il giorno in cui sono tornati a casa dopo essere stati seduti per giorniMa quando l'ho evidenziato, la mia ultima visita è stata perfettaConsiglierei questa clinica a persone molto brave e adorabili a cui rivolgere cordiali saluti Ray Furlong
Zsolt Tóth
Zsolt Tóth
13:15 21 Mar 22
Un trattamento odontoiatrico non è mai un passatempo piacevole. In questa clinica, però, si fa di tutto per farti stare male. 🙂
Réka Varga
Réka Varga
09:40 18 Mar 22
In termini di denti, ero sempre problematico quando cercavo un posto all'interno di Szeged che sembrava essere il più comprensivo. Nell'attesa, una simpatica signorina mi rassicurò, e dopo l'intervento me ne andai contenta. Verrò qui la prossima volta!!!
Renáta Schrancz
Renáta Schrancz
09:25 18 Mar 22
Ciao li consiglio dal profondo del cuore, ho ricevuto informazioni costanti durante il trattamento, ha aiutato molto, perché di solito ho paura del dentista, ho partecipato a cure indolori e sicuramente li sceglierò la prossima volta. Provali!
Balázs Muzsek
Balázs Muzsek
18:08 16 Mar 22
Dotati di professionisti professionali, scrupolosi, gentili con un alto livello di competenza, che svolgono lavori veloci e impegnativi, sono pronti a rispondere a qualsiasi domanda. Posso consigliare fino al 100%! 🙂
Lászlóné Nagy
Lászlóné Nagy
16:09 16 Mar 22
Tutti i membri della mia famiglia sono stati testati per il coronavirus, abbiamo avuto un'esperienza molto positiva e anche i bambini sono disposti a fare il test senza paura.
Anikó Anikó
Anikó Anikó
14:25 16 Mar 22
Ho portato la mia bambina in cura e alla fine mi ha chiesto di venire qui un'altra volta!Siamo partiti con un'esperienza molto positiva.Grazie a tutta la squadra!
Ibolya Milánkovics
Ibolya Milánkovics
17:32 14 Mar 22
Sto aspettando i risultati del mio test Sono stato a Mohács l'anno scorso Non ho prelevato un campione l'anno scorso Non rispondo alle preghiere Non sono stati detratti soldi ecc. Non andare qui a Mohács
Judit Cseszneki
Judit Cseszneki
17:19 10 Mar 22
Ambiente piacevole, attrezzature moderne e un team molto disponibile.Prestano molta attenzione ai pazienti durante le consultazioni. I trattamenti ricevuti sono rapidi e indolori.Grazie tante per il tuo lavoro!
Gábor Laczi
Gábor Laczi
12:34 09 Mar 22
Ho fatto domanda per un test PCR, il servizio clienti era pronto, abbiamo subito trovato un momento adatto per me, ci sono arrivato un po' prima, ma in circa 2 minuti una simpatica signora mi ha chiamato e abbiamo fatto il test!Il risultato era già lì il giorno successivo! ×××××××
Anikó Boruzsné Mile
Anikó Boruzsné Mile
09:31 27 Feb 22
Ma reggelre volt időpontunk pcr tesztre debrecenben.Negyed órával hamarabb érkeztünk.Pont akkor amikor jött az üzenet,hogy emlékeztessen időpontot foglaltam.Nem volt senki a mintavételnél.A hölgy közölte,hogy elfogyott a cső,nem tud mintát venni.Nem tudják,hogy el fog fogyni?Mindenki időpontra megy.Nem tudnak értesíteni,hogy ne utazzunk be debrecenbe? Felháborító!Hatalmas fekete pont!
P Kavics
P Kavics
20:46 01 Jan 22
Debrecenben volt idopontunk, ennek ellenere senki nem nyitott ajtot, sotet volt, redony lehuzva, senki nem dolgozott, tobbszori telefonhivasra sem valaszoltak. Nem is ertem hogy egy ilyen mocskos banda hogyan mukodhet meg mindig (olvasva a kommenteket minden allomasukon szamtalanszor elofordultak ilyen es ehhez hasonlo esetek). Termeszetesen megy ellenuk a panasz/feljelentes reszemrol, remelem minel tobben hasonloan jarnak el, hogy vegleg lehuzhassak a rolot es ne okozzanak tobb kart az embereknek.
Dairson Werner
Dairson Werner
05:21 14 Dec 21
A veszprémi konténerükben voltam teszten 12.én vasárnap. Időpontra mentem és nagyon megbántam hogy nem füredre utaztam le ahová szoktam járni. Nem volt nagy sor viszont minden fő tartott negyed órán keresztül. A konténerben dolgozó hölgy elkésett így háromnegyed órámba került a mutatvány, ami még nem is bosszantana ha váróteremben kellett volna megtenni nem kint a huzatban a hideg utcán. Ajánlom figyelmükbe az aznapi időjárásjelentést, ne hogy az legyen én nem voltam évszaknak megfelelően öltözve.A teszt költsége 18900 ft, érdekelne hogy tudnak valakit kiültetni úgy hogy 20.000 ft ból nem tud vissza adni? 2021-ben a váltópénz mint fogalom nem egy újdonsült dolog. A teszt nekem munkakezdéshez kellett, önöknek hála mandulagyulladással és lázzal küszködöm így a munkát nem tudom elkezdeni. Nem vagyok az az ember aki rögtön az elején panaszkodik de az I re ez tette fel a pontot nálam. Amikor egy időpontot foglalok elvárom hogy a figyelem rám irányuljon és ne háromnegyed órát fagyoskodjak az utcán. Kívánok önöknek hasonló jókat és szép hosszú életet, de ezentúl az ügyeiket ugyan ilyen módon tudják elintézni mint ahogy nekem sikerült önökkel. Az ünnepekre való tekintettel fogadják el jókívánságaimat is, hogy ne csak az ezer forintomat költsék patikára hanem még annyit amennyit nekem is kellett! Amit én kaptam önöktől, azt kapják viszont az új esztendőtől!
Réka Molnár
Réka Molnár
11:32 03 Dec 21
SENKINEK SEM AJÁNLOM. A weboldalukon foglaltam időpontot a védettségi vérvizsgálat extra csomagra, emailben meg is kaptam a visszaigazolást. A konténerre ki van írva, hogy csengessen, hát csengettem. A különösen paraszt nő három perc múlva kirontott felháborodva, hogy mégis ki nyomta meg a csengőt. Mondtam, hogy én, mire nekem esik, hogy mégis mit akarok, nem igaz, hogy nem tudok várni, csúszásban van, folyamatosan van bent valaki, reggel óta amúgy sem tudott elmenni pisilni sem, tehát nem is érdekli, mostmár biztos elmegy. Gondoltam nagyszerű, ezek után hagyjam, hogy vért vegyen tőlem? Mondtam neki, hogy nem vagyok gondolatolvasó, nem tudhatom, hogy nála, hogy működik, az van kiírva, hogy csengetni kell. Majd kiderült, hogy ő nem is lát a rendszerben, biztos nem jó napra foglaltam időpontot, tehát foglaljak másikat, hiába mutattam a visszaigazoló emailt. Érdekes egybeesés, nemde? Persze az ügyfélszolgálatos látta az időpontot, azt is, hogy egy hete pontosan mikor foglaltam. Majd kiderült, hogy a kedves hölgy azt állította, hogy az volt a probléma, amiért nem tudta elvégezni a vizsgálatot, hogy vérvételes vizsgálatról volt szó és azt ő nem tudja elvégezni, megerősítette az ügyfélszolgálatos kollégája, hogy ez nem így van. A sokadik telefonnál már kiderült, hogy ők duplán látják az adataimat, ami egy webes űrlap kitöltésénél lehetetlen, csak valami rendszerhiba miatt fordulhat elő, de persze szerintük én próbáltam két embert regisztrálni egy időpontra. Végül felajánlották, hogy ha ma visszamegyek, akkor bármikor elvégzik nekem a vizsgálatot. Már egy órát hiányoztam a munkahelyemről, álldogáltam a hideg parkolóban emiatt. Nem szeretnék visszamenni ugyanehhez az életunt emberhez. Persze más ebben a városban nem tud náluk vérvizsgálatot csinálni. Összefoglalva egyedül az ügyfélszolgálat segítségét köszönöm, bár sem a rendszerük nem működik jól, sem a vizsgálatot végző kollégáikkal nem vagyok megelégedve. Emellett a hidegben kell ácsorogni, mert nem tudják tartani az időt. AKI TEHETI, MENJEN MÁSHOVA! ÁRBAN SEM KEDVEZŐBB EGY FORINTTAL SEM, MINT MÁSHOL, CSERÉBE CSUPA NEGATÍV TAPASZTALATOT LEHET SZEREZNI........no comment
Ádám Csontos
Ádám Csontos
06:56 22 Nov 21
Egyik budapesti tesztelő állomásukat kerestem fel, vasárnap reggel vették a mintát (PCR) estére meg is jött az eredmény. Nagyon gyorsak voltak! Köszönöm!
Zsófi Hizsnyik
Zsófi Hizsnyik
13:15 12 Nov 21
Stazione di prova mobile Pécs, Siklósi út: NON CONSIGLIO A CHIUNQUE che possa andare in un'altra stazione di prova kovid.
Lóránt Nagy
Lóránt Nagy
17:08 11 Nov 21
Röviden: 2 oltásom van Szputnyikkal, Rómába utazáshoz (mivel ott nem fogadják el a Szputnyikot EU-s covidigazolványnak-green passnak) antigén tesztes vizsgálatot kértem a C-Vitamin Clinicnél, azt elfogadják az olasz hatóságok, amennyiben a vizsgálat 24 órán belül lett elvégezve. Teszt megvolt, negatív, lelet jött egy órán belül mailen. QR kódja alapján nem jogosított belépésre, mivel az EESZT-be nem töltötték fel. A vizsgálat előtti napon bekopogtam a győri konténerükbe, ahol egy hölgy megerősítette, hogy eredményt követően 2 órán belül fent van az EESZTben a lelet, ez alapján 2 napig jó vagyok beutazásra, étterembe, múzeumba stb. A vizsgálatot az utazás előtti napon 10 órakor végeztettem el. A lelet 11-re megjött, EESZT-ben még 36 óra elteltével sincs fent. Érdeklődtem nehézkesen telefonon a vizsgálat után 3 órával, azt mondták nézzek rá este 7-8 felé. Ezután írtam emailt, hogy ennél összevontabb problémát generál ez így. Válasz semmi du. 3-ig. Ekkor foglaltam időpontot WhiteLabhoz negyed ötre. Újabb telefon negyed négykor amire visszaszóltak négykor, hogy 'elakadt' a lelet valahol, de már rendben van, fent van a felhőben. Du. negyed ötkor sem látszott, így negyed ötkor WhiteLab teszt, du. ötkor eredmény (negatív) amely a WhiteLabtól felkerült az EESZT-be. Ennyi. Repülő felszállt velünk együtt reggel 6.15-kor. Szállást nem mertünk foglalni már, de hamar találtunk, bookingos ár 65%- a helyszínen. C-Vitamin Clinices lelet jelenleg sincs feltöltve, írtam egy emailt, hogy hibás teljesítés miatt küldjék vissza a 9800,-Ft-ot, a 200 jatt nem is kell vissza, semmi válasz. A WhiteLab 8500,-Ft volt. A munkahelyemhez sajnos a bosszantó csalók voltak fizikálisan közelebb. Rosszul döntöttem. Azért írom ide le, hogy más, ha még választhat, ne kerüljön ilyen helyzetbe. Itt Rómában a kutya sem kérte a védettségit sem a reptéren, sem étteremben. Hazaúthoz kell majd itt is egy teszt, mert lejár a 24 óra érvényesség. Ha addig sem kéri senki meglátjuk a reptéren kérik-e, ha igen teszteltetek ott, itthon már jó lesz a Szputnyikos védettségim a belépéshez. Egy napot elraboltak az életemből, aggodalmat okoztak, amely kishíján a pihenésünkre is rányomta a bélyeget. Az visszatérítést nem hagyom Mahmoud 'Dr.' úrék bőre alatt.
Gábor Fábián
Gábor Fábián
09:12 10 Nov 21
INKORREKT TÁRSASÁG, SENKINEK SEM AJÁNLOM.Mintavétel előtti héten érdeklődtem a mintavételi ponton a folyamatról, tájékoztatott a hölgy, hogy amennyiben reggel leveszik a mintát akkor annak eredményét még aznap délután megkapom. Ezzel szemben, az elmúlt héten szombaton vették le a mintát, amikor is a mintavétel és fizetés után közölte ugyan az hölgy aki előző héten tájékoztatott a folyamatról, hogy várhatóan kedd magasságában várhatóan az eredményt. Egy kicsit fel háborodtam, aminek hangod is adtam, mikor is azt ígérte, hogy rá írja, hogy sürgős. Ezzel szemben a mai napig nem kaptam meg az eredményt. Ha rajtuk múlik az utazást is le kellett volna mondani. E-mailre nem válaszolnak, a telefont nem vesz fel senki csak az automata kántálja újra és újra a felmondott szöveget.Most nem akarok vele foglalkozni, de ha hazamegyek biztos, hogy jogi lépéseket teszek, és nem a pénz a lényeg, hanem maga a hozzá állás és az eljárás.Szerencsémre a Whitelab a vasárnap délután 4 órakor levett minta alapján hétfőn hajnalban megküldte az eredményt, így nem kellet az utazást lemondani.
Annika Oravecz
Annika Oravecz
07:45 14 Sep 21
PCR tesztre mentünk, az eredményt soha nem kaptuk meg. Állandó igérgetes háromszori telefonálás után sem. Először üres emailt kaptunk, majd elvileg újraküldték, de az email továbbra is üres volt. Ezekután már a laborra fogták, azt mondták, hogy estére már biztos meg lesz az eredmény, dolgoznak azon, hogy a hibát kijavitsák. Estig nem tudtunk várni, hiszen másnap reggel repülővel utazott volna a párom amihez kellett a teszt. Arról nem beszélve, hogy már régen kicsúsztak az igért 24 órás határidőből, mi pedig Bécsben várakoztunk az eredményre, mert anélkül a szállásunkat sem vehettük át... A cég ekkor azt javasolta, hogy menjünk el az általuk működtetett másik tesztpontra, egy újabb tesztre és természetesen fizessünk is érte. Ekkor már tudtuk, hogy új tesztet kell csináltatnunk Bécsben, kértem, hogy fizessék vissza a pénzt. Erre a válasz az volt, hogy ilyet ők nem csinálnak, ha szerencsénk van, akkor egy részét visszkapjuk, de küldjünk emailt az esetről. Választ addig nem is kaptunk amig a fogyasztóvédelem bele nem avatkozott a dolgoba. A pénzt visszakaptuk, teszt eredményt a mai napig nem kaptunk. Bátoritok mindenkit arra, hogy forduljon a lakóhelye szerinti Békéltető Testülethez aki hasonlóan járt.
Melinda Pesei
Melinda Pesei
09:54 23 Aug 21
Dunaújvárosban voltunk antigén gyors teszten a lányomnak kellett utazáshoz. Időpontra mentünk mégis várnunk kellett több mint 1/2 órát! Jól kezdődik...Mind az időpont foglalásnál, mind személyesen megkérdeztük, hogy bekerül -e az EESZT rendszerbe (számunkra ez volt a lényeg) azt mondták igen persze. Jön email lelet negatív (szuper), de a személyigazolvány számot elírták! Több mint 1 óra próbálkozás után vették fel a telefont, ahol a hölgy azt mondta nem biztos, hogy időben ki tudják javítani az adatot, na ezen kiakadtam, majd jött a pofon, hogy nem is kerül be a EESZT rendszerbe!!! Mélyen felháborítónak tartom, hogy mindenhol félreinformáltak minket!!! Nyilván ha ezt tudjuk nem ott csináltatjuk a tesztet. Ezért még aznap délután elmentünk a Whitelab-hoz ahol sikerült csináltatnunk olyan tesztek ami be is került a rendszerbe. Mintavétel után 30 perccel már láttuk az EESZT oldalon. Kérdem én ki fizeti vissza a 7900 ft amit a nagy semmire fizettünk ki??!!! Senkinek nem ajánlom őket, ellenben a Whitelab-ot igen, ahol nagyon precíz, pontos az egész szolgáltatás!!
Helga Zsófia Koncz
Helga Zsófia Koncz
11:28 16 Aug 21
Nem ajánlom ezt a helyet senkinek!Antigén gyorsteszt miatt mentem hozzájuk, ez elég lett volna az utazásomhoz. A teszt elvégzése után 15 perccel közölték, hogy negatív a teszt eredménye, el is kezdtem pakolni, majd közölték, hogy megjelent a pozitívnál is egy csík, emiatt kérdéses most mi is lesz az eredmény. Mindezt a lehető legnagyobb nyugalommal és csodálkozás nélkül közölték, akkor még nem értettem, hogy ez nekik miért ilyen természetes. Tájékoztattak, hogy egy orvos megvizsgálja a tesztet és majd ő eldönti, hogy pozitív vagy negatív az eredmény... a kérdésemre, hogy lehet-e beszélni az orvossal, vagy ő mi alapján fogja majd meghozni a döntést, csak kitérő válaszokat kaptam és végül senki kompetens személlyel nem beszélhettem.Miután elkönyveltek "pozitívnak", továbbra is maszk nélkül 20 centire álltak tőlem az asszisztensek és beszélgettek velem, közölték, hogy sajnos ezt az eredmény el kell küldeniük a központnak, illetve EESZTbe is fel kell tölteniük, továbbá ezt már csak negatív pcr teszt "válthatja ki" az utazáshoz, amit itt meg is csináltathatok, de csak holnap, mert ők már zárnak.Ez volt az én nagy szerencsém, elrohantam a Whitelab-hoz a plaza parkolójában, soha nem látott kedvesség és türelem fogadott, elmagyarázták, hogy azért mutatott fals pozitívat a teszt a C-Vitamin Klinikán, mert túlcsúsztak a meghatározott időn és aazt követően nem valid eredményt mutathat, de pl. a Whitelab-nél ilyenkor automatikusan új tesztet csinálnak ingyen... Mondanom sem kell, hogy a Whitelab-nál végzett pcr tesztem negatív lett, a C-vitamin Klinika azóta sem töltötte fel sehova a "pozitív" eredményemet, amely nem felel meg az ő általuk követendő protokollnak pozitív teszt esetén és mélyen megkérdőjelezi az ő munkájuk korrektségét és hitelességét.Aki jót akar magának és kellemes, nyugodt időszakot a nyaralása előtt, illetve korrekt hozzáállást az inkább a Whitelab-nél foglaljon időpontot és odamenjen!
Erika Bai
Erika Bai
17:59 10 Aug 21
Szívem szerint mínusz értékelést adnék 🙁 Gyermekem részére végeztek antigén tesztet külföldi utazás előtt. A weboldalukon és a helyszínen olvashatókkal ellentétben nemhogy fél vagy 1 órán belül nem érkezett meg a teszteredmény, de hosszú órák után sem. A megadott telefonszámokat nem vették fel, így írásban reklamáltam, visszakövetelve az általam befizetett 7.900.-Ft-ot. Senkinek nem ajánlom, nem megbízható, link cég, csak pénzkidobás 🙁 Mindemellett megjegyzem, hogy a mintavevő hölgy nem viselt védőfelszerelést, a mintavételi helyen (Sopron) tartózkodók részére sem tette kötelezővé védőmaszk viselését.
Gergő Rózsa
Gergő Rózsa
08:38 06 Aug 21
Tegnap délután Rapid Antigén gyors tesztet csináltak azt ígérték hogy fel kerül a eredmény az Eeszt rendszerébe. Hívtam őket 10x egyszer tudtam beszélni 1 hölggyel azt ígérték hogy intézik a dolgot... Mondtam hogy sok pénzt költöttem a jegyre ahova megyek... Ígérték, de nem teljesítették a dolgot... Csirka 40 ezrem ugrott. Nem ajánlom senkinek
Guba Krisztina
Guba Krisztina
08:14 02 Aug 21
Nem tudom nekik a GYORS szó mit jelent, de úgy tűnik nem azt, amit általában az embereknek.Nekem pl.azt, hogy a max. a 30 perces eredményre nem kell több órát várnom.Direkt korán vittük a gyereket, el tudjon indulni a táborba.... (köszi...)A második óra után rájuk telefonáltunk (kitartónak kell lenni, mert sokadikra sikerült csak), türelmet kértek a hétvégi torlódás miatt. De ahogy látom, itt van nyári torlódás, meg biztos mindenfél más is.Aki valóban gyors tesztet akar, menjen a whitelab-hoz, ők tényleg megcsinálják 15 perc alatt.
Nándor Karner
Nándor Karner
12:10 27 Jul 21
Barátunk készített ott tesztet, az eredmény nem érkezett meg, ezért nem engedték fel a repülőre. Telefonon a megadott időpontban elérhetetlenek voltak, folyamatos hívogatás ellenére.
Levente Sara
Levente Sara
07:55 25 Jul 21
Rapid antigén tesztelésre vittük két gyermekünket. Előzetes félelmeink (olvastuk a legutóbbi hozzászólásokat) dacára a vizsgálat minősége, sebessége, az emberi hozzáállás és a kiküldött igazolás, valamint a kiküldés sebessége mindenben tökéletesen megfelelt a reményeinknek. A vizsgálatot végző úr udvarias és előzékeny volt. S bár arról tájékoztatott, hogy a megnövekedett vizsgálati szám miatt (nyári utazások okán) az ígért 30 perc helyett 1-2 óra kapjuk meg az eredményt, az igazolások mégis a vizsgálatok után 20 perccel megérkeztek emailban. Köszönjük.
Andika Kincs
Andika Kincs
07:46 01 Jun 21
Cari compagni!Sfortunatamente, per come la vedo io, ci sono molti di noi che hanno un sito web di una clinica odontoiatricaHAI PRENDUTO I SOLDI DAI NOSTRI GENI!Non lo raccomanderei a nessuno !!!!!Il sangue che è stato prelevato è persino contestato che fosse vicino a un laboratorio.Il telefono viene raccolto da un collega studente per molto tempo dopo un rumore di macchina. È lui che ha un problemamanager, penso che il lavoro estivo sia eccellente!Consiglio a tutti, ho già pagato il barcaiolo alla dogana. Non farlo!!!
Erika Laczkovics
Erika Laczkovics
12:35 24 May 21
Non lo consiglio! Abbiamo fatto un test PCR (alle 8 del mattino), non abbiamo ottenuto il risultato promesso entro 24 ore, nessuno ha risposto al telefono al centro. Finalmente, dopo 30 ore, siamo tornati al sito di campionamento, chiamato da lì, che ha fatto il test, gli è stato anche detto di aspettare. Il risultato è arrivato davvero dopo 40 ore !!!
Márton Bata
Márton Bata
14:58 15 May 21
Banda imbroglione. Inoltre pubblicizzano su Internet e nei loro materiali informativi che completeranno il risultato del test PCR entro 24 ore. La realtà è che il risultato non è arrivato entro un giorno e mezzo. Il call center impiega studenti lavoratori sfortunati che sono addestrati a fare riferimento a "errore amministrativo e" arrivo in ritardo al laboratorio ". Non sono riuscito all'orario di prova prenotato. Ho dovuto aspettare 1 ora sotto la pioggia con altre o erano incoronati o no.
Viziné Kruzslicz Nikoletta
Viziné Kruzslicz Nikoletta
09:55 13 May 21
Sfortunatamente ho una brutta esperienza stavo prendendo i livelli ematici di anticorpi che volevo vedere purtroppo non hanno inviato il risultato, finora circa 6x ho parlato con loro del risultato in linea di principio che vedono e prometto solo di inviare. Non lo consiglio a nessuno, non verrò più !! (Non ho ottenuto un risultato e ho pagato 15.000 HUF)
Anna Tápai
Anna Tápai
15:15 05 Mar 21
L'ho richiesto il 24 febbraio e poco dopo ho ricevuto un test PCR alle 11:15. Ero in fila senza aspettare. Finora 5 * eè qui che è iniziata la "caduta delle stelle".L'abbigliamento della cameriera non era neanche lontanamente simile a quello di un campionatore. Potresti dire vestiti normali. Solo gli striscioni sul muro del container hanno rivelato che qui si stava svolgendo il test del virus della corona.Breve "scambio di idee": perché e che tipo di test voglio. La reazione della signora: perché non hai fatto un test veloce, il punto è altrettanto buono, sarebbe un risultato in breve tempo e più economico. Ma forse ho tutti quei soldi ...Tuttavia, ho insistito sul test PCR che pensavo fosse più affidabile.La fattura è completata - Paga - Emissione di un rapporto di prova ... mentre il tuo telefono squilla, tu lo raccogli ... da qui ci siamo "persi" poiché condividi costantemente il tuo collega / partner.Durante una telefonata - navigandomi con brevi istruzioni - prende il campione con una mano - con due brevi movimenti da entrambi i lati del cavo orale.Non dalla gola! Insiste ancora con il bastone nella capsula con una mano. Mi chiedo perplesso: perché non uscire di gola?Tenendo il telefono lontano dall'orecchio, risponde: Non importa affatto, il test viene fatto comunque dalla saliva. E quello era il campionamento? -Chiedo. Risposta: questo è tutto.Ha continuato il discorso, ho provato un'altra domanda: otterrò il risultato del mio campione? Dopodiché, non ero nemmeno sicuro (anche se non importava affatto in base al campionamento) ... e me ne sono andato. I miei 20.000 piedi si sono pentiti di questa commedia scioccante e oltraggiosa. Non consiglierei questo posto a nessuno se vuoi un risultato reale. Non capisco affatto che avresti potuto fare i test in un posto del genere in questa grave situazione epidemiologica.
Melinda Szabó
Melinda Szabó
08:37 19 May 20
Nagyon nem ajánlom senkinek...
Michael Ryan
Michael Ryan
12:15 18 Feb 20
I travelled to C-Vitamin Clinic in January 2020. I received an excellent standard of care from the moment I arrived and I am still in touch with them. The staff are very warm and welcoming. I could not recommend them highly enough from the price to the standard of dental work.
Gábor Nagy
Gábor Nagy
18:44 03 Feb 20
Ha nem vernék át a leendő pácienst, kamu kecsegtető árakkal.400.000Ft helyett közel egymillió....Nem teljesen ugyanaz.
Márton Balogh
Márton Balogh
12:36 11 Dec 19
One of the best private dental clinics in Hungary. Friendly staff, nice design, modern environment. Now I have the smile I always desired. Thank you C-Vitamin!!!
don flynn
don flynn
09:16 28 Oct 19
A mouth full of failing Crowns needed a cost efficient solution and I found it with the Clinic. A team led by Dr Eszter Szontagh one of the top Dentists in Hungary, done a fantastic job.
Voir les autres avis

Approfittate di una
pre-diagnosi GRATUITA!

Su richiesta e senza
alcun obbligo da parte vostra.

Consultazione gratuita al 100%. Analizziamo la vostra situazione, le vostre esigenze e aspettative. E stimiamo il budget necessario per : Volo + Hotel + Taxi + Chirurgia.

In ogni momento, si rimane sempre in totale controllo del processo. Serenità totale.

 

 

Modifica / Reclamo / Segnalare un errore?

‍👩‍⚕ Richiedi un preventivo ➡️