Imperial Dental

Imperial Dental Budapest

Imperial Dental è specializzata nella cura dei denti. Fondata nel 2008, questa clinica certificata si trova a Budapest, Ungheria. Vedi le recensioni dei clienti, prima/dopo le foto e chiedi il prezzo dell’intervento all’estero. Compila il modulo per una pre-diagnosi gratuita. Risposta rapida.

Imperial Dental, Budapest, Ungheria

Imperial Dental: Tutte le nostre cliniche partner ungheresi sono specializzate nel restauro orale completo utilizzando il più avanzato sistema di impianti dentali. Dal 2009, abbiamo aiutato migliaia di persone a procurarsi nuovi denti a un prezzo accessibile. Questo sistema implantare è prodotto in Svizzera, ma il suo prezzo ragionevole ci rende un fornitore di cure dentali ricercato a Budapest, Ungheria, anche per i pazienti svizzeri.

Le cliniche sono completamente attrezzate con attrezzature all’avanguardia provenienti da Germania, Svezia e Svizzera e utilizzano solo materiali di altissima qualità. Il nostro premiato laboratorio ci permette di eseguire alcune procedure di laboratorio – la fabbricazione di corone, ponti e protesi dentarie, ad esempio – nella maggior parte dei casi nei locali di trattamento. Potete beneficiare di tempi di attesa notevolmente ridotti per questo tipo di lavoro. Ciò significa anche che i tecnici di laboratorio sono disponibili a lavorare direttamente con voi per ottenere i migliori nuovi denti, sia dal punto di vista funzionale che estetico.

 


Specialità della Clinica :

Cure dentali
Estrazione dentale
Protesi dentaria temporanea
Trattamento igienico
Riempimento dentale
Trattamento del canale radicolare
Ricostruzione corono-radicolare
Estrazione dei denti del giudizio
Innesto osseo
Sbiancamento dentale
Ponte dentale
Corona dentale
Intarsi protesici / Onlay
Impiallacciatura dentale
Innesto del seno
Dentier
Impianto dentale
Consulenza in odontoiatria estetica
Controllo dentale
Radiografia dentale
Consulenza odontoiatrica

Servizi +

Trasferimento dall’aeroporto
Alloggi per famiglie
Wifi gratuito
Assicurazione sanitaria
Prenotazione alberghiera
Servizi di interpretazione
Guida turistica
Trasferimento delle cartelle cliniche
Consultazione via internet
Servizi di traduzione


Città : Budapest – Paese : Ungheria – Fondata nel 2008 
Certificazioni : Non registrate – Lingue Parlate : Inglese, Tedesco, Francese, Italiano


Recensioni Imperial Dental Kft.

Dul Nikolett (Niki)
Dul Nikolett (Niki)
15:38 05 Apr 22
Profi fogorvosi ellátás, a bölcsességfog eltávolítása teljesen fájdalommentesen, nagyon gyorsan zajlott. Megnyugtató környezet, nagyon kedves asszisztensek.
Mariann Szabo
Mariann Szabo
12:14 01 Apr 22
Kedves érdeklődők ,kommentelők !Szeretném veletek megosztani tapasztalataimat hogy minden kételkedőben eloszlassam a kétely szikráját is !20 éve járok dr Barát Gábor doktor úrhoz ,mindig tökéletes és precíz munkát végzett ,nem csak rajtam a családom többi tagján is !a mosolyom és fogaim szépségét ,épségét köszönöm neki!Bátran gyertek nem fogtok csalódni!Kovácsné Szabó Mariann
Kriszti Ádám
Kriszti Ádám
16:22 31 Mar 22
Közel 20 éves kilátástalanság után találtam rá az Imperial Dental csapatára, akik csodálatos mosolyt varázsoltak nekem, miközben én már teljesen lemondtam a lehetőségeimről, hiszen velük ellentétben egyetlen szakember sem vállalta a minimális csontmennyiség miatti implantátum-beültetést. A klinika első perctől a megoldáson dolgozott: kérésemre gyors konzultációra került sor, az állapotfelmérés után pontos tervet és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Ennek köszönhetően egyrészt tisztában voltam a folyamatokkal, semmi nem ért váratlanul, mindenre alaposan fel voltam készítve, a részleteket időben, munkában, költségben is pontosan láthattam előre. Nem voltak rejtett költségek, nem voltak utólagos elszámolások, nem volt áremelkedés, sem "elnézést, de közbejött valami" a közel 8 hónapos folyamat alatt, volt azonban rugalmas időbeosztás, lelki támogatás és professzionális munkavégzés annak érdekében, hogy a bizalom megalapozott legyen. Az a bizalom, ami nélkül nem tudott volna megvalósulni az 5 órás műtét altatásban, a hónapokig tartó csontosodási folyamat, majd a ragyogó mosoly. Dr. Baráth Gábor szakértelme felfoghatatlan, szó szerint az életkedvemet és a magabiztosságomat adta vissza, mikor már minden szakember lemondott rólam. Az asszisztensei (Dórit imádom :)), a recepciós lányok, a fogorvos kollégái, az aneszteziológus doktornő mind azért dolgoztak, hogy amibe augusztus elején közösen belevágtunk, az március végén csillogó tekintettel, ölelésekkel és tökéletes mosollyal záruljon. Nem lehetek elég hálás, egyet bánok csak: hamarabb kellett volna őket választanom!
Margit Ládonyi
Margit Ládonyi
20:23 30 Mar 22
Grazie mille per il tuo super aiuto! Finora ho avuto molta paura dei dentisti, ma tutti qui sono stati molto gentili.
Hesz Erzsébet
Hesz Erzsébet
22:21 21 Mar 22
Ma voltam én is konzultálni! A Lelkemet a pénztárcamat és a Doki egyszerű választást adva dobálozva a milliókkal de ez még hagyján annyira negatív emberekkel találkoztam ( persze ) nem a vendégeket értelmezve! Sima röntgen Mri felvételeket sem tudtak provokálni! De az első benyomásom az volt hogy itt csak a pénz számit! Ide biztos nem jövök! Félelem
Dániel Majoros
Dániel Majoros
14:51 11 Feb 22
A mai napon volt időpontom ,amire kb.2 hete vártam fogtömésre. Erre kijelenti a Dr.Úr ,hogy most nincs rá ideje sajnos . Sokan várakoznak,akkor mire van az időpont? 5 nap múlva tudnak fogadni újra.Egyébként eddig rendben volt 2 alkalommal ,árban is szerintem jók.
Andrea Kozma
Andrea Kozma
13:23 27 Sep 21
Évek óta ide járunk és fogunk is. A csapat minden tagja kedves, segítőkész, profi. Beavatkozások előtt kapok érzéstelenítőt és mire kettőt pislogok, már kész is vagyok. Tömtek, húztak, pózoltak, készítettek és ragasztottak hidat. Sose volt semmi problémám. Aki nem hiszi, járjon utána. 🙂
ZSOLT KOCZKÁS
ZSOLT KOCZKÁS
14:37 22 Sep 21
Nagy nagy köszönet a doktor úrnak a doktor nőnek az altató orvosnak az aszinsztenseknek és a recepciósoknak.
Mónika Bagó
Mónika Bagó
08:06 23 Jul 21
Nagyon kedves, hozzáértő, maximálisan empatikus csapat. Első látogatásom alkalmával is ezt tapasztaltam és folyamatosan is. Számomra ők a legek és ezt a véleményem mindenhol fogom terjeszteni. Nagyon sok fogorvosnál jártam , de sehol nem tapaztaltam hasonlót. Köszönet Dr Baráth Gábornak, az aszisztenseinek és a recepciósoknak is.
Maria Concetta Sciarrillo
Maria Concetta Sciarrillo
23:15 15 Nov 20
Pessima ve lo sconsiglio
Katalin Mezei
Katalin Mezei
20:20 28 Oct 20
Je ne sais pas quels sont ces nombreux avis négatifs. : / Je me demande si nous parlons d'un lieu ?? ?? Nous avons complètement vécu le contraire. Nous avons voyagé de Baranya à Bp. Avec 2 petits enfants, parce que nous n'avons pas entrepris ce que nous avons fait là-bas. Ce que nous avons obtenu là-bas, attention, empathie, gentillesse ... Nous n'oublierons jamais. Nous pensions que cela n'existait que dans les contes de fées. Et non! Nous n'avons plus peur de la dentisterie. Cela a été fait par le dr. Nous pouvons remercier Gábor Baráth et son équipe. Cela a pris 3 fois au total et a finalement mis un sourire sur nos visages.#Imperialdental merci :): *
Zsolt Varga
Zsolt Varga
08:01 28 Sep 20
Nous avions rendez-vous à 13h30, à 14h00 nous attendions toujours d'entendre un représentant régional arrivé chez le médecin avec les «papiers de voiture». Bien sûr, ils ont appelé devant nous, à ce moment-là, j'espérais toujours que ce serait une minute, mais à 14h15, nous nous sommes levés et avons dit au revoir. S'ils m'ignorent pour la première fois, merci beaucoup mais je recherche une chirurgie où j'obtiens le minimum de respect en tant que patient. (Qui, au fait, ne paie pas peu pour le service en tant que commande privée)
lászló sebestyén
lászló sebestyén
19:07 15 Sep 20
Je suis László et j'avais une dent mal enflammée. J'avais l'air d'avoir été battu par Tayson pendant 2 jours. Je suis allé voir le Dr Baráth. Il s'est avéré qu'une racine de dent gauche et la dent à côté étaient causées par une énorme inflammation. En raison de mauvaises expériences précédentes (pas engourdies, coincées, etc.), je ne suis pas vraiment allé chez le dentiste jusqu'à présent. Mon opinion a changé maintenant. Je n'ai jamais expérimenté une extraction dentaire aussi professionnelle. Je ne l’ai littéralement pas senti, même s’il n’en a pas tiré un seul. Je le recommande vivement aux gens comme moi. Ceux qui ont eu peur jusqu'à présent. Un grand merci au médecin et à son équipe.
Szabolcs Pusta
Szabolcs Pusta
13:45 02 Aug 20
Én nagyon sokáig azt se tudtam hogy van itt fogászat, de sejtettem hogy lehet a környéken valamilyen egészségügyi intézmény:D aztán végül a google dobta fel ezt a fogászatot implantátumok után nézve, és megnézve az oldalt, és a dolgozókat, leesett, hogy tavaly még a délinél egy bank környékén az egyik dolgozójukat, Czink Dórát hallottam konkrétan rendkívűl gusztustalan és nőiesnek egyáltalán nem mondható stílusban beszélni a fogászatról. Volt időm meghallgatni egy cigi erejéig, de tisztán emlékszem arra a gyülöködésre, amit hallottam, mert a páromnak is elmeséltem utólag, hogy valakinek rossz napja lehetett.Ahogy figyeltem, a főnökkel lehetett valami, hogy talán plussz műtéteket, pácienseket vállalt be vagy túlóravita lehetett, de itt a főnökön kívűl szidva voltak a betegek is. Sejtettem, hogy a környéken lehet valamilyen intézmény de most találtam rá csak hogy honnan:DDNem szép dolog hallgatózni tudom, de egy nőnek, de akárkinek, főleg egy egészségügyisnek így beszélni pláne nem szép ugyancsak. Marketingnek nem utolsó, de hogy be nem teszem a lábamat egy ilyen helyre, ahol ilyen belső feszkó van, az is biztos.Nem kellene csillagot adnom, mert nem jártam maguknál, de értékelésemet az elhangzottak, és az olvasott vélemények, illetve az alapján hoztam meg, mennyire bíznám rá magamat Önökre. Ennyi alapján is elég a nem ajánlott plecsni.Remélem azóta szent a béke!:D
Attila Pinke
Attila Pinke
22:01 19 Jun 20
Ezúton szeretném megköszönni a kezelésem első fázisát a doktor úrnak , hogy visszaadta a mosolyom , a lányoknak akik nagyban megkönyítették számomra ezeket a nehéz perceket , hogy visszaadták bizalmam fogorvosokkal szemben , igazi angyalok .. Jó erőt , egészséget kívánok az egész csapatnak , jövőre találkozunk , üdv AttilaUpdate : Az ideiglenes fogpótlás egy kis csúszással ( a koronavírus végett ) lekerült , telejesen fájdalommentesen hála Fanni Doktornőnek aki egy angyal , 5nap alatt elkészült a végleges pótlás ami iszonyat jó lett , fájdalomentesen felrakta a Gábor doktor Úr ... Dóri , Anita , Lilla mind angyalok vagytok , nagyban megkönyíttettétek a kezelésem minden egyes percét 🙂 Időpontjaim ültek , minden úgy ment ahogy szerettem volna , aki 1* adott a rendelőnek az vagy bogaras vagy hazudik ! Legjobbakat a csapatnak !!! üdv
Csaba Ferencz
Csaba Ferencz
09:53 03 Apr 20
A legszánalmasabb "trükk" és jelzi a fogászat színvonalát az, mikor a saját dolgozóival értékeltetnek 5 csillagra, hogy javítsák az átlagot. Baráth Réka a doktor úr családtagja, Kiskuti Zoltán ott dolgozik, illetve megnézve az értékeléseket Czink Dóra is ott dolgozik, mint asszisztens ( a hölgynek egyébként a szakmai alkalmasságát is megkérdőjelezném, egyszerűen undorító a stílusa, ahogy egy idős nőt megkért h az ékszereket fülbevalókat le kellene venni a röntgenhez, maga a hangsúly, meg a szemforgatás a háta mögött, sajnáltuk a nénikét, érdemelhetne több tiszteletet is ). E 3 értékelés nélkül még mélyebben lenne a fogászat. A valóság: Alsóhangon másfél óra várakozási idő, tömeg a váróban, futószalag szerű rendelés, telt váró esetén is hangos nevetgélés a szolgálati szobából, semmi tisztelet az időpontra érkező, fizető vendégek felé. Sok mindenen érdemes lenne inkább javítani, kezdve már a szervezéssel és a személyzettel, nem kozmetikázni!
Leticia Calabi
Leticia Calabi
19:56 17 Jan 20
Hola, estuve de vacaciones en Hungría, más precisamente en Budapest con mi pareja y tuvimos la suerte de encontrar este lugar. Fue entrar allí y luego de pasados unos pocos minutos, una de las secretarías se acercó a mí, ofreciéndome algo de beber. Yo estaba bastante nerviosa , ya que claro, estaba en un lugar desconocido para mí, de vacaciones lo que menos hubiese pensado era tener que ir a un dentista,por fortuna este lugar me salvó. Luego de muy poco tiempo, en la sala de espera me pidieron llenar una planilla con mis datos personales y no tuve tiempo de completarla, ya que la doctora me estaba llamando. La doctora y ayudante, ambas supieron que hablaba otro idioma y me hicieron preguntas en inglés, lo cual me dio un gran alivio, ya que estaba con mucho miedo de no poder comunicarme con ella. Lo demás sucedió todo tan rápido, que en menos de lo que yo pensaba ya me encontraba de pie , saludando a la doctora y deseándole un muy buen día.Así que si estoy de vacaciones una vez más por esa bella ciudad no dudaría en visitar a mi dentista.
Elianne Fehér
Elianne Fehér
20:26 28 Oct 19
Voltam náluk évekkel ez előtt, nagyon elégedett voltam. Most 3 db lett beültetve, de 5 nap után is fáj. Aggaszt nagyon. Szedek rá gyógyszert, pillanatnyilag hat, a gyomrom már nagyon fáj tőle. Aggaszt mitől van. Vmit előtte aláírtam, de megbízom az orvosban és műtét előtt gondolkodni sem tudtam. Hétfőn megint felhívom.Ma ott voltam, gyulladás van de csak fájdalomra kaptam gyógyszert. Nem tudom elmúlik e magától. Jegelem és várok. Ha vkinek volt gyulladás kérem írja meg rendben volt e minden. Köszönöm.
Péter Kálmán
Péter Kálmán
16:38 18 Jul 19
Magánrendelő SZTK-minőséggel. Szép külső, romlott belső.Rokonomat kísértem el a fogászatra, ami feltűnt egyből, az a szép váróterem, de ennyi is a pozitivum. Sokan voltak. Alapból másfél órás késéssel kellett számolni, mikor odaérkeztünk időre. A várakozás alatt sokan reklamáltak, mint kiderült, több ember is ugyanarra az időpontra kapott helyet, mint mi, ugyanahhoz az orvoshoz. Gondolom azért magánrendelő a magánrendelő (egyrészt), hogy az IDŐPONTRA érkező betegek ne várjanak sokat. Lehet mondani, hogy egyszeri eset, de nem ez az első eset, ahogy hallottam ismerősömtől, ezért is írom le a véleményem, véleményünk. Továbbá megjegyzés: Magánrendelőben annyi kultúra lehetne a hölgy részéről, hogy ha már ennyire megborult a rend és a várói hangulat, akkor nem hangoskodna illetve nem a folyosóról kiáltva hívogatná be a betegeket. Ez csak egy gesztus ;)Magánrendelő SZTK- minőséggel... vagy azzal se.
Voir les autres avis

Approfittate di una
pre-diagnosi GRATUITA!

Su richiesta e senza
alcun obbligo da parte vostra.

Consultazione gratuita al 100%. Analizziamo la vostra situazione, le vostre esigenze e aspettative. E stimiamo il budget necessario per : Volo + Hotel + Taxi + Chirurgia.

In ogni momento, si rimane sempre in totale controllo del processo. Serenità totale.

 

 

Modifica / Reclamo / Segnalare un errore?

‍👩‍⚕ Richiedi un preventivo ➡️