Medicover Hospital Hungary

Medicover Hospital Hungary Budapest

Medicover Hospital Hungary è specializzato in chirurgia estetica. Fondata nel 1967, questa clinica certificata ISO 9001:2008 si trova a Budapest, Ungheria. Vedi le recensioni dei clienti, le foto prima/dopo e chiedi i prezzi per gli interventi chirurgici all’estero. Compila il modulo per una pre-diagnosi gratuita. Risposta rapida.

Medicover Hospital Hungary, Budapest, Ungheria

Il Medicover Hospital Hungary è un centro chirurgico e di imaging moderno e all’avanguardia che offre una gamma di servizi sanitari a prezzi ragionevoli, tra cui diagnosi, endoscopia, chirurgia otorinolaringoiatrica, chirurgia generale, chirurgia ortopedica e chirurgia delle vene varicose. I trattamenti disponibili includono la chirurgia del naso per i nasi soffocati, la chirurgia del seno, la rimozione delle tonsille e delle adenoidi, la rimozione della cistifellea, la riparazione dell’ernia, la pulizia del tunnel carpale, la chirurgia dei legamenti del ginocchio e l’artroscopia del ginocchio.

Tutti gli interventi sono eseguiti da specialisti esperti e altamente qualificati. Dispongono anche di un ambulatorio con 12 sale di consultazione ed esami. L’ospedale è dotato delle più moderne tecnologie mediche, tra cui i più avanzati scanner per TAC e risonanze magnetiche, attrezzature endoscopiche all’avanguardia e dispositivi chirurgici all’avanguardia come l’artroscopio Arthrex Synergy e il dispositivo laparoscopico Storz. Le due moderne sale operatorie dell’ospedale sono supportate da sale per le cure sub-intensive e per il monitoraggio post-operatorio, da tecnologie avanzate per l’anestesia generale e il monitoraggio medico e da apparecchiature di sterilizzazione ad alte prestazioni.

I pazienti internazionali che visitano l’ospedale sono assistiti da manager del turismo medico multilingue che parlano correntemente inglese, tedesco, francese, norvegese e svedese. Essi beneficiano anche dei servizi di un case manager dedicato presso l’ospedale, il cui compito è quello di mediare tra il paziente e il personale medico, attuare piani di trattamento e organizzare il follow-up. L’ospedale offre pacchetti di consulenza gratuiti che includono una consulenza gratuita con un chirurgo, un pernottamento gratuito in un hotel partner e trasferimenti gratuiti per l’aeroporto. Se il valore del trattamento è superiore a £2.300, il valore del biglietto aereo viene detratto anche dal pagamento del trattamento finale, fino ad un massimo di £140.

 

 


Specialità della Clinica :

Chirurgia Estetica
Trattamento delle vene varicose
Vaginoplastica

Servizi offerti

Trasferimento dall’aeroporto
Alloggi per famiglie
Prenotazione del volo
Wifi gratuito
Servizi di interpretazione
Farmacia
Camere private
Servizi di traduzione


Città : Budapest – Paese : Ungheria – Fondato nel 1967 
Certificazioni : ISO 9001:2008 – Lingue Parlate : Inglese, Francese, Tedesco, Ungherese


Recensioni Medicover Hospital Hungary

Swartz Etele
Swartz Etele
05:42 13 May 22
A parkolás egyszerű és ingyenes,a mélygarázsban. Időpontra jöttem,nagylabor,7 perc alatt végeztem.Profi vérvétel,minden flottul ment.Javaslom a kora reggeli időpontot, én 6.30 mentem .A recepción a hölgy azt mondta ha most fizetek nem kell még egyszer sorba állnom a fizetéshez. Ebből következik hogy utólag is lehet fizetni?
József Klampár
József Klampár
20:24 12 May 22
A Medicoverben az etika fogalma teljesen ismeretlen. A HR osztály egy unintelligens gyülekezet. Egy pénzcsinaló intézet, ahol kizárólag a lehető legmagasabb profit a cél, mást ne is reméljen.Hippokratész a sírjában forog.In Medicover the concept of ethics is completely unknown. The HR class is a Unintelligent crowd. A money-making institute where only the highest profit possible is to hope for the goal.Hippocrates rotates in his grave.
Renata Vincze
Renata Vincze
17:39 11 Apr 22
È stata un'enorme delusione e l'istituto medico più scandaloso in cui sia mai stato: sono arrivato all'orario richiesto, dopo aver fatto il check-in alla reception sono stato pagato in anticipo (penso che fosse di per sé piuttosto preoccupante) e poi indirizzato a al piano appropriato con la documentazione necessaria e il numero di serie. Non c'era nessuna chiamata per un esame lì, quindi mi chiedevo quanto tempo aspettare. La signora ha chiamato l'ufficio specificato, non sono stati prelevati, poi è andata a vederlo e poi le è stato detto che NON c'era nessun dottore in studio! Gli ho chiesto comunque quanto tempo aspettare, ha chiesto, ma non poteva dirlo. Dopo aver aspettato mezz'ora, sono tornato alla reception, dove mi è stato detto che il dottore non avrebbe ordinato né oggi né il giorno dopo!!!!! Era questa informazione quando ho fatto il check-in e ho pagato in anticipo perché l'addetto alla reception non ce l'aveva? Il minimo sarebbe stato chiamare o essere informati via mail che non ci sarebbe stato il medico in quel momento, invece è stato inviato loro un sms per aspettare nell'orario di maggior affluenza!! Ovviamente ora posso aspettare i miei soldi chissà quanto verranno restituiti! Che atteggiamento è questo??? La cosa più sgradevole che fanno a un cliente! Il minimo sarebbe stato quello di restituire i soldi in loco con frequenti scuse, perché non potevano nemmeno chiedere scusa! Vengo da Budapest, ma se qualcuno viaggia dalla campagna con un costo di viaggio, diciamo, di molte migliaia di fiorini, non credo che verrebbe rimborsato.Non consiglio a nessuno di utilizzare alcun servizio qui!
Réka Bársony
Réka Bársony
16:24 06 Apr 22
Azt, hogy egy műtétet hetekkel előre 100%-ig ki kell fizetni és erről számla sem érkezik csak a műtét napján, ez felháborító... A műtét időpontját megkaptam telefonon, majd az emailt is, hogy 3 munkanapon belül fizessem különben elvész az időpont....Plusz a műtét utáni kontrollok sem ingyenesek, csak az első...A nővérke kedvességét szintén egy csillagra pontoznàm..Köszönöm, nem kérek választ, egy egy szimpla panasz és remélem mások is látják.Az orvosok kiválóak ez tény, ez a medicover szerencséje!
Melinda Varga
Melinda Varga
18:12 21 Mar 22
2004 óta ide járok (dolgoztam is a Medicoverben), de a színvonal évről-évre csökken. Minden évben meg tudnak lepni valamivel, ma pl. azzal hívtak fel, hogy a mai pajzsmirigy ultrahangomért majd fizetnem kell (sőt, a többi másik napon lévő ultrahangért is, de az időpontadásnál ezt nem jelezték). Évek óta járok ezekre a vizsgálatokra, mert a Medicovernél állok kezelés alatt, sosem kellett ezekért a vizsgálatokért fizetnem, mivel a panaszaim, tüneteim alapján az adott orvos ezeket javasolta, a beutalót kiírta, a céges biztosításom mindezt fedezi. De ezt könnyen leellenőrizhette volna bármelyik kolléga, hiszen minden szerepel a rendszerükben. De nem, ők valami protokollra hivatkoznak (életemben most hallok erről először), hogy az orvos szűrésként írta ki ezeket az ultrahangokat és nem panaszként (jelentsen ez bármit is...) Hiába mondtam a call centeresnek, hogy minden évben megcsináljuk ezeket az ultrahangokat, mert kéri a szakorvos, ahogyan most is beutaltak ezekre a vizsgálatokra, mivel ellenőrzés alatt kell tartani a problémáimat, nem én kérem ezeket jókedvemből..., de ez őket nem érdekelte, csak az, hogy az adott orvos valószínűleg teljesen véletlen rossz helyre tette a pipát. Semmi megoldási hajlandóság nem volt bennük, oldjam meg én, ahogy akarom, menjek el még egyszer a doktornőhöz, beszéljem meg vele. ÉN? Aki az egészről nem tehet és utólag, időpontkérés után napokkal tájékoztatnak fizetési kötelezettségről. Úgy, hogy ezek fontos vizsgálatok, nem véletlen kellene őket megcsináltatnom. Vagy fizessek, annak ellenére, hogy az összes javasolt és kiírt vizsgálatot tartalmazza a Medicoveres csomagom!!! Undorító lehúzásnak, a beteg emberek igazságtalan megalázásának tartom ezt a mai kommunikációt. A panaszt megtettem a call centeres kolléganőnél, csak szerettem volna, ha itt is nyoma marad ennek a kicsit sem betegcentrikus bánásmódnak.
Largo Cayo
Largo Cayo
13:18 16 Mar 22
Sérvműtétem volt a Medicoverben. A helyszín szép, igényes. A kórterem is tökéletes,nem lehet belekötni. Viszont a szervezés az borzalmas. Közel 450.000,- forintért nem tudtam elérni az esetet Managert se telefonon, se e-mailen keresztül. Mivel előre jeleztem, hogy a műtét előtt külföldön leszek, jó lett volna egyeztetni pár dologgal kapcsolatban, illetve mivel előre kell fizetni a teljes összeget, jó lett volna időben megkapnom a számlát, hogy utazás előtt tudjak utalni. Mivel senkivel nem tudtam beszélni ez ügyben kénytelen voltam személyesen bemenni, hogy kifizethessem a műtét árát. Az altatóorvosi konzultációra mikor mentem, a recepcióról felküldtek a 3. emeletre, hogy ott fognak hívni majd. Az időpontom után fél órával telefonon hívtak, hogy hol vagyok, mert az orvos keres. Természetesen rossz emeletre küldtek, így rohanhattam fel az 5.re.... (A kis papíron rajta volt amit a recepción felírtak emelet,ajtó, szóval nem én vagyok a hülye.) A műtét megtörtént, rendben volt minden... Vagyis majdnem.... Nem voltak tisztában azzal, hogy fogadhatok-e látogatót! Egyikük azt mondta igen, a másikuk azt mondta nem... Végülis én jeleztem, hogy már napok óta megszűnt a látogatási tilalom. Ezután utána jártak és közölték, hogy tényleg és fogadhatok látogatót.Kontrollra és varrat szedésre kellet megjelennem a mai napon. Nem a műtétet végző orvos fogadott, amivel nem is lett volna baj (bár szerintem a kontrollt az csinálja aki végzi a műtétet, mégis ő tudja mit csinált). Viszont amivel bajom volt az,hogy közölték velem, hogy az asszisztens levágja a csomót én meg esténként húzogassam a varratot aztán kb 10 nap után húzzam ki. De vigyázzak, nehogy idő előtt kihúzzam, mert akkor szétnyílhat a seb! Ennyi,viszlát! Hogy mi van??? közel 450.000,- forintért én vegyem ki a varratot??? És ha beszakad, vagy bevérzik, vagy mit tudom én....? Ez most komoly???
Erzsébet Czető
Erzsébet Czető
10:44 24 Feb 22
Mit kaptam 25 ezer forintért? Agyvérzést kbA recepciós lánykák egymással csacsogtak, így párszor visszakérdeztek, hogy mit akarok. Időpontom ugyan volt, de nem sikerült megugrani, negyed órás késés volt- de te azért érj már oda negyed órával korábban. Az endokrinológus "szakorvos" stílusa bőven hagy kivánnivalót maga után, a szaktudása meg szintén. Elmondta amit már tudok, olyan kezelést javasolt ami csak elfedi a tüneteket, de nem segít rajta. Attól, hogy valamit nem látunk, még van, köszönöm szépen. A hajhullás miatt mentem el, amire közölte hogy nem tudja mi segítene, menjek el bőrgyógyászhoz. Aki jót akar magának és a pénztárcájának, másik helyet választ.
Gábor Halas
Gábor Halas
07:20 22 Feb 22
Fizessen előre! Persze hogy ez kell hisz utólag senki nem tenné.... elmentem hogy konzultáljal sipoly műtétről, mibel kiújult majd a doki kb ránézett (nem ez az első így tudom hogy ennél azért még az államiban is jobban megnézik) majd közölte hogy menjek vissza oda ahol az előzőeket műtötték... ja de persze megálapították hogy sipoly és műteni kell persze ezzel kezdtem amikor bementem az ajtón szóval nem volt nehéz. Nem ajánlom senkinek lehúzós banda. + erre hiába mondtam hogy szeretném itt megcsináltatni mivel lehetetlen az eddigi orvoshoz időpontot kapni. Ilyen alapon bárki üzemeltethet korházat csak át kell küldeni mindenkit máshova jópénzért, lehúzós banda...
Zsófi Szigeti
Zsófi Szigeti
12:11 21 Feb 22
Nagy csalódás volt számomra. Első alkalommal az Eiffel Klinikára kaptam szemészetre időpontot, ahol a Doktornő első kérdése, ezzel a problémával miért ide jöttem? Válaszom az volt, hogy a call centertől a problémám elmondása után ide kaptam időpontot. A Doktornő műtéti kérést terjesztett elő, amellyel kapcsolatban azóta se kerestek ( 1 hónap telt el) - már nem is szeretném, hogy keressenek. De adva még egy esélyt nekik, időpontot foglaltam a Kórházba a szemészeti műtétet végző orvoshoz. Egy nappal a kiadott vizsgálati időpont előtt na hívnak, hogy a kiadott időpont mégse foglalható. Kérdeztem akkor mégis mikorra van időpont, hát azt nem tudják. Ezek után nem is kérek másikat, inkább keresek olyan helyet ahol érdemben foglalkoznak is a beteggel.
Ildikó Bánka
Ildikó Bánka
18:03 04 Feb 22
2021.12.09én párom és én anyajegy el távolítás miatt vettük igénybe a korház plasztikai sebészetét! Seb ellenőrzéskor az orvos az én esetemben nem jelezte hogy a heg nem jól forrt össze szét csúszott az arcomon lévő varrat! Ez igy is forrt össze! Varrat szedés megtörtént nekem és a páromnak is december 20án! Majd ezt követően sajnos újabb időpontot kellet kérnem mert ahogy zsugorodott a seb a belső varratok ki lógtak az arcomból! A páromnak úgy szintén! Nem szívódott fel vagy nem megfelelően lett el távolitva a varrat! Nem kis összeget fizettünk ki a be avatkozásért!Már két hete írtam a megadott e mailra de válaszra se méltatják az embert!
Attila Pálfi
Attila Pálfi
17:28 01 Feb 22
UPDATE diagnózissal:Édesanyámnak dagadt a lába, ezért sokadik próbálkozásra a medicoverbe jutott el egy kéz és lábspecialistához. A szakorvosi vizsgálat során először az orvos azzal gyanusítgatta hogy elesett, csak iszik és nem emlékszik. Megröntgenezte majd begipszelte a lábat.A később elvégzett vérvizsgálat majd felírt gyógyszerekre történő határozott javulás egyértelműen igazolta a diagnózist : köszvény.Bár a háziorvos hibázott hogy nem gyanakodott rá, de azért mégiscsak vicces hogy a lábspecialista nem ismer fel egy köszvényes lábat és begipszeli, mindezt jó pénzért.+1 bónusz tapasztalat a medicover white biztosításról, a páromtól:Örömmel fogadtam, hogy a cég januárban a dolgozókra Medicover White biztosítást kötött. Éppen kapóra jött, mivel egy folyamatban lévő kivizsgálássorozatkövetkező állomása a szakorvos által javasolt MR vizsgálat elvileg elvégezhető lenne a Medicovernél a biztosítás keretein belül.Január 18 án felhívtam a Medicovert, mely során tájékoztattam őket az eddig már elvégzett vizsgálatokról ésa szakorvosi véleményről is. Meg szerettem volna kérdezni, hogy a szakorvos által javasolt MR vizsgálatot a biztosítás keretein belül el tudják e végezni.A Medicovertől a következő választ kaptam:- Nem tudják előre megmondani, hogy fizetni kell-e a vizsgálatért.- Ha a biztosítás keretein belül szeretnénk intézni, akkor Február 15 ére tudnak egy Ultrahang időpontot adni (amit január 6-án már elvégeztek) akkor esetleg eldől, hogy adnak-e időpontot MR-re.- Saját zsebre szinte azonnal kapnék időpontot.Másnap felhívva őket, hogy tényleg ilyen hosszú e az ultrahang várólista, kiderült hogy nem.Ezek alapján az rajzolódik ki:- A biztosítás keretein belül igénybevett szolgáltatások várólistája hosszabb mint az állami ellátás,lévén hogy a szakorvosi kérésre 14 napon belül képalkotói vizsgálatot biztosítani kötelesek az állami intézmények.- A Medicover az ad-hoc betegeket priorizálja a biztosítottak kárára.
Zoltán Komendir
Zoltán Komendir
17:53 18 Jan 22
Sajnos nagyon rossz véleménnyel távoztam. Édesanyámat vittem oda gasztroenterológiai vizsgálatra. A hely nyilván szép, rendezett, bizonyára újak a gépek, de tevékenység gazdasági jellege olyannyira dominál, hogy az a gyógyítást legalábbis a mi esetünkben teljességgel háttérbe szorította. Az orvos nem volt segítőkész, nem volt empatikus, nem volt barátságos, és legfőképpen 115-eFt befizetése után, mindenféle érdemi diagnózis, vagy kúrajavaslat nélkül visszaküldött minket az állami kórházba. Az egyetlen pozitívum a gyorsan elvégtett vizsgálat (CT) miatt kapott kettest az intézmény. a szakorvos 0 volt konkrétan. Édesanyám hónapok óta nem tud enni, emiatt már el is ájult, folyamatosan súlyt veszít és komoly fájdalommal él együtt. A második, a CT-t követő találkozás során a pecsétes köpenyben fejét vakargató, latin szakszavakat motyogó orvos, semmiféle konkrét segítséget nem adott, sem a szükséges diétával, sem a gyógyszerezéssel kapcsolatban. Határozott kérésemre végül vonakodva felírt egy fájdalomcsillapítót. Aztán visszaküldött minket a vidéki kórházba további kivizsgálásra. Egy ilyen "beszélgetés" 26.000-Ft, engem sértett és felzaklatott.
Judit Szabo
Judit Szabo
08:21 13 Jan 22
Mai napra 7:20-ra lett volna időpontom vércukorterhelésre. 3x elmondtam, hogy a Dózsa György úti klinikára szeretnék menni, mert 10 perc sétára lakom. A vizsgálatra 12 órás éhezéssel érkeztem, ájulós vagyok, ezért kerestem a lakhelyemhez közeli klinikát. Közölték velem, hogy a nyugatinál található klinikára foglaltak időpontot! Mivel nem szerettem volna máskor is megkockáztatni a rosszullétem, ezért megpróbáltam átérni időben a nyugatin található klinikára. 33-ra értem oda, 10 percet késtem, ahol közölték velem, hogy lekéstem az időpontomat. Ezután felhívtam az ügyfélszolgálatot, panaszt tettem. Még mindig voot bennen hajlandóság, hogy ide foglalok időpontot. Felvette a panaszt a hölgy, majd tartatta velem a telefont 5 percig, majd közölte, hogy akkor most kapcsolja az illetékes kollégát aki időpontot ad,nem történt semmi, bontottam a vonalat. Elhiszem, hogy nem tudnak rugalmasak lenni az időpontokkal, de ha már hibáznak, ráadásul ennyit, ilyen körülményes vizsgálatról van szó, a rugalmasság lenne a minimum..
Zsanett Civin-Palásthy
Zsanett Civin-Palásthy
13:34 06 Jan 22
Senkinek sem ajánlom, rosszabb mint az állami egészségügy. Előre ki kell fizetni a műtétet (hetekkel korábban) majd mindenféle vizsgálatot végeznek, és közlik veled, hogy jaj bocsi, de nem műtenek meg a műtéti időpont előtt két munkanappal, majd javasolják, hogy menj még el további vizsgálatokra és majd akkor talán megműtenek. A pénzed meg majd akkor kapod vissza, ha panaszlevelet írsz... Szóval sajnálatos módon eléggé a pénzről szól az egész, nem a gyógyításról.
Zsolt Puskás
Zsolt Puskás
13:48 21 Dec 21
Nagy csalódás. Egy tiszta, modern épületben felháborítóan gyenge szolgáltatás sok pénzért! Szemvizsgálat miatt jöttünk ide. A feladat a szem belső feltérképezése volt. OCT vizsgálat. Elképesztő, hogy 10 ezer forint kifizetése mellet egy olyan vizsgálat készült, mely értékelhetetlen szakmai szempontból, ugyanis a szem vizsgálata pupillatágítás nélkül eredménytelen, sőt, félrevezető, hiányos információval látja el az orvost és beteget. Még szerencse, hogy a helyi orvosi elemzést nem kértük méregdrága számlával. Kizárólag azért bánom ennek elhagyását, mert érdekes lett volna meghallgatni az ottani orvos értékelését erre az értékelhetetlen vizsgálati dokumentációra.Javaslom a működési engedély visszavonását!Szerencsére az Uzsoki kórház szemészete megismételte a vizsgálatot - szakmai szempontból helyesen - és ott ki is derült a nagy baj, amit azonnali műtéttel meg is gyógyítottak.
Feicht Mana
Feicht Mana
17:43 14 Dec 21
Már harmadszorra kerestem fel a központot különböző egészségügyi vizsgálatok miatt és mind a három alkalommal pontosan a megadott, egyeztetett időpontban került rám sor. Soha nem kellett várakoznom egy percet sem tovább, sőt ha előbb értem oda, előbb beszólítottak, ha volt rá mód. Minden orvos és ügyintéző nagyon segítőkész! Az egészségbiztosítási kártyával helyben tudtam fizetni, nem kellett külön előre készpénzben fizetni és utána a számlákat beküldeni az egészségbiztosítóhoz, hogy visszakapjam a befizetett összeget. A vizsgálatok eredményéért, leletekért nem kellett külön könyörögnöm, hanem 2-3 nap múlva feltöltötték őket a felhasználói oldalra és erről értesítést is küldtek. (Azért emelem ki ezeket a magától értetődő dolgokat, mert sajnos más "jó nevű" magánklinika, ahol korábban jártam az fent említett összes pontban messze elmaradt az itteni hozzáállástól.) A Medicover dolgozói eddigi tapasztalataim alapján KIVÁLÓ szolgáltatást nyújtottak immáron több alkalommal! Köszönöm!
Tamas Petrovics, Pedro
Tamas Petrovics, Pedro
07:23 10 Dec 21
Az egy csillagot csak azért adom, hogy elmondjam a véleményem. Sebészetre jelentkeztem az kezem harmadik ujjával. Telefonon, kedves hölgy hamar megoldotta a másnapi lehetőséget. Eddig minden rendben volt, hihetetlenül örültem mert a sok sztk-s lehetetlen dolog után láttam a megoldást a problémámra. Adott időben adott helyen megjelentem, előre kellett fizetni az ellátásért. Majd behívtak kérdésre elmondtam, a gyulladt körömház panaszom. Közölték nem tudnak velem foglalkozni mert láb sebészek. Oké gondoltam, félre értették a telefonos lányok a panaszom helyét. Újra telefonáltam még a helyszínről. Sikeresen megoldották a következő hétre úgy, hogy a félre sikerült beírás végett nem kell fizetnem mégegyszer. Újabb remény. Újra megjelentem gondoltam végre sikerül megoldást találni. Kérdésre, mutattam a panaszom és elmondtam mi a gondom. Erre közölték, hogy ők gyulladt dolgokkal nem foglalkoznak. Mondtam legalább egy röntgen felvételt lehetne csinálni, hogy egyáltalán van benne valami vagy nincs. Ez után mentem a röntgenbe+fizetés ellenében. De mindent a gyógyulásért. Ott kimondottan kedves megértő hölgy volt. Minden úgy történt ahogy annak lennie kell. Neki öt csillag. Elkészült a felvétel, egyből vissza a Dokihoz. Majd közölte menjek sztk-ba majd ott foglalkozik velem valaki és ha kell felvágja. Ennyi lett volna a mondandóm. Nem vagyok lenyűgözve az ellátástól. És sajnos két hónapja szenvedek és mindenki csak találgat vagy nem is akar ellátni. Köszönöm a lehetőséget, hogy leírhattam a panaszom és tapasztalatom. Attól függetlenül nem biztos, hogy más panasznál is ez lenne. Kimondottan a saját tapasztalásomról írtam.
Berkesi Judit
Berkesi Judit
11:08 30 Nov 21
Rosszulléteim miatt javasolt harmadik trimeszteri laborvizsgálat céljából kerestem fel az intézetet. A telefonos ügyfélszolgálaton készségesen segítettek a csomag kiválasztásában, egy másik kollégával – szintén telefonon – a vizsgálat részleteit is meg tudtuk beszélni. Már másnapra kaptam időpontot. Ezért adtam a szolgáltatásra két csillagot.Sajnálatos módon a vizsgálaton azonban egészen más stílusú kommunikációban volt részem. A vérvételt végző kollegina elmondta a mintaadás részleteit, ami kapcsán egy kérdést tettem fel (azt, hogy a szemben levő szobába kell-e leadni a mintát, vagy sem), erre válasz helyett a „Jaj Istenem, ennél jobban nem tudom elmondani!” sóhajtással teli megnyilatkozást kaptam. Már akkor jeleztem, hogy ez után az ártatlan kérdés után nem tartom jogosnak ezt a lekezelő hangnemet. A kollegina megmutatta utána a helyiséget, de a minta leadása után is tisztán hallottam sajnos a kis laborablak kinyitásánál az egyértelműen velem kapcsolatos dehonesztáló megjegyzéseit.A történet itt véget is ért, mondhatjuk, hogy nincs ebben semmi extra, kicsit faragatlanabb stílus közepette, de a mintavétel megtörtént, de sajnos nem tudok az eseten olyan könnyen túllépni.Igen, indiszponált voltam, de ennek számos oka lehet. Épp ezért mentem el a vérvételre is, hogy választ kapjak akár erre. Hozzátenném, hogy egyáltalán nem gondolom, hogy magyarázkodnom kellene annak kapcsán, hogy miért tettem fel egy ilyen, technikai jellegű kérdést.A probléma nem újkeletű sajnos. Nem először tapasztalom a fizetős egészségügyi intézményekben sem, hogy komoly problémák vannak a páciensekkel történő kommunikációval. Ez csak egy laborvizsgálat volt, de az ezt végző munkatárstól is elvárható az empatikus és emberséges kommunikáció az igencsak különböző testi és lelki állapotban érkező páciensek irányába.Nincs új a nap alatt, nem én vagyok az első és sajnos nem is az utolsó, aki leírja, hogy milyen sok múlik ezen.Őszintén elfogadom, hogy az ott dolgozóknak is lehet nehéz napjuk, lehetnek feszültebbek, vagy lehangoltak. Azt is elhiszem, hogy fárasztó naponta ötvenszer elismételni ugyanazokat az instrukciókat, és még azt is aláírom, hogy nem köteles minden gorombaságot, rosszindulatú megjegyzést mosolyogva fogadni. De! Alapvetően arra a néhány perce kötelessége a zavart, fóbiás, vagy az éhségtől, esetleg épp a kivizsgálandó betegsége miatt indiszponált pácienssel is türelmesen és emberségesen kommunikálni. Különösen igaz ez egy magánintézményre.Emberség, empátia, egészség!
Molnár Kinga
Molnár Kinga
12:22 19 Nov 21
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... Sebészetre mentem Dr Pálfi Endre doktor úrhoz, egy baloldali hasi fájdalommal, és jobb oldali hasi dudorral... elküldött mr-re, ahol megállapították, hogy a májam zsíros... végig ezen kattogott, meg hogy konzíliumot hívtak össze a többször műtött hasam miatt, hogy ez nem sérv, hanem el van vékonyodva a hasfalam és nem tudnak vele semmit csinálni! Egy vagyont fizettem, hogy egy adott problémát megoldjanak , nem azért megy az ember magán úton orvoshoz, hogy hozzá nem értő emberek kioktassák, hanem az adott problémát megoldják. A hárítás az mindenhol megy, csak itt pénzért... többet nem megyek hozzájuk, köszönöm!Update, sérvem volt egy előző műtét helyén, ct igazolta.
Annabella Koch
Annabella Koch
13:39 12 Nov 21
Köszönjük, köszönjük, köszönjük! A nagynéném járt Önöknél CT-n, mert találtak valamit a tüdején. Alapból 3-5 munkanap lett volna, míg kiküldik e-mailben az eredményt, de az egyik nővér (sajnos a nevét nem tudjuk) látta, hogy mennyire meg vagyunk rémülve, ezért megkérte az egyik radiológust, hogy legyen kedves még akkor kielemezni. Negyed óra múlva megkaptuk az eredményt, hát szerintem az egész Medicover minket bámult, annyira sírtunk örömünkben. Köszönjük, hogy egy napon belül kaptunk időpontot, és még nagyobb köszönet a nővérnek és a radiológus doktor úrnak - emberségből jeles. Hosszú álmatlan éjszakáktól kíméletek meg minket.
Nikolett Szurma
Nikolett Szurma
07:43 06 Nov 21
El sem jutottam a kivánt vizsgálatra. Első körben e-mailben kértem ajánlatot, még aznap pontosítás végett fel is hívtak... Gondoltam ez pozitív, de még időpontot nem tudtam mondani, mikor lenne számomra alkalmas. Eltelt kb. két hét, felhívtam őket időpont egyeztetés miatt, akkor telefonban egy teljesen más árat kaptam, kérték küldjem el a kapott e-mail, amit egyből el is küldtem, azóta sem kaptam semmi választ, kb 1,5 hét telt el, azóta próbáltam újra felvenni velük a kapcsolatot, de semmi. Sebaj, találtam másik helyet, ahol kedvesen és rugalmasan álltak hozzám, így oda fizetem ki, az amúgy nem kevés összeget (mert közben további vizsgálatok is kellenek). Senkinek, az ismerettségemben, nem fogom ajánlani a medicovert, mert a kommunikáció elég alacsony színvonalú.
Gyula Bakos
Gyula Bakos
10:22 02 Nov 21
A műtéti előkészítés- vizsgálatok nagyon szervezetten zajlottak. A sikeres műtét ( lágyéksérv ) után, 1 napos benntartózkodás után hazamehettem.Ahhoz képest , hogy 30 évvel ezelőtt már volt ezzel a problémámmal műtétem , a jelenlegi laparoszkópos eljárással végzett beavatkozás után sokkal gyorsabb és kevésbé "fájdalmas" volt a felépülésem. A jelenleg alkalmazott "hálónak" köszönhetően, remélem a tartóssággal sem lesz gond. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni Dr Pálfi Endre sebészorvos úrnak és segítőinek lelkiismeretes munkáját. A klinika felszereltségével, tisztaságával , "kényelmével" páciensként maximálisan meg vagyok elégedve. Kár, hogy vidékiek számára ez azért mégis csak egy kicsit nehezebben "elérhető", mint a fővárosi lakosok számára! A kórteremben friss műtöttként nehézkes az önálló étkezés a rögzítetten szerelt kis szekrény miatt. Praktikus lenne a kórházakban régebben szokásos, hagyományosan a beteg ágya mellé közel húzható szekrény, ágyra nyitható asztallal.
Szilvia Csáky
Szilvia Csáky
19:04 13 Oct 21
Mr vizsgálatra vittem Anyukamat, gerincfájdalmak miatt. A radiológus diagnózisként áttétes csontrákot írt a medence csontokon. Nem kérdőjellel, DIAGNÓZISként! Természetesen sokként ért minket, miattuk kórházi befekvést kértünk, több utólagos vizsgálattal kiderült hogy szó sincs rákról, medence és keresztcsont törés látható az MR-en. Voltunk az MR után közvetlenül náluk reumatologusnál is, aki nezegette a felvételeket és annyit tudott mondani, hogy menjunk a háziorvoshoz és keressük meg hol van az elsődleges tumor...ezt mind 65.000 ezer forintért. Senkinek sem ajánlom őket! A gerinc probléma azóta csak rosszabb lett, mert a törést náluk senki nem vette észre. Innen is köszönöm nekik a sok stresszt és a félrekezelést!
Kovács Sanya
Kovács Sanya
08:40 12 Oct 21
Az elmúlt években már jártam itt. Most nem orvosi vizgálatra mentem, hanem két vérvételre. Ezekre szükségem volt, úgyhogy néhány nap eltéréssel foglaltam időpontot. A recepciósok szerintem is "robotok". Ezzel nincs baj. Meg lehet szokni. Most leírom a tapasztalatot: augusztusban az üzemorvos beutalt MR vizsgálatra az állami ellátórendszerbe (kórház). Előtte vérvétel: hideg folyosó, tömeg, időponra mentem,de kellett várni. Lerobbant hely. DE! Az asszisztens (kb. 60 éves) tündérien oldotta a feszülstéget. Kedves volt, gyors és nem bökte el a vénámat,pedig futószalagszerűen csinálta a vérvételt. Egyébként az elmúlt 30 évben összesen kettőször szúrták át a vénámat. Medivover Váci útr: első vérvétel: a fiatal asszisztens hölgy lekezelő volt. Kb. úgy beszélt velem mint az értelmi fogyatékosal. A vénámat átbökte, jött a véraláfutás. Csodás.Köszi. Második vérvétel: JAJ? ugyanaz a nő.Már elkezdtem félni. Előttem nyitott ajtónál kiosztott egy beteget. Megalázta! Aztán jöttem én. Megint bunkó volt. Hallgattam, nem tettem szóvá a stílust. Mindkettő karomból kellett vért venni, úgyhogy most úgy nézek ki, mint egy drogos. Kék-zöld a karom. 🙂 Amíg várakoztam nyitott ajtónál a hölgy közölte a kolléganőjéval, hogy nincs kedve ott lenni. Hajrá! Lehet menni máshová. Szóval összegezve: ez szánalmas. Ezért nem érdemes fizetni! Végeztem a Medicoverrel. Szólok a feleségemnek is, mert ő is tervezi hogy odamegy. NE!!!
Viktória Mátyás
Viktória Mátyás
04:09 17 Sep 21
Szép napot!Most voltam önöknél először de utoljára is.Hajhullás csomagra kértem időpontot, amire el is mentem. Meg is lett a vérkép lelet és azon látni is eltérést 1-2 ponton.De kiértékelést nem kaptam, márpedig ha ennyit kifizettem akkor legalább arra számítok hogy végre ki is derül mi is okozza valójában a hajhullásomat. Ehelyett kiszúrják a szemem egy lelettel és kész, ennyi az 55 ezer.😠A csomagnak pont benne a nevében (Hajhullás okának kivizsgálása)És mikor ezt jeleztem önöknek e-mail-en akkor azt a választ kaptam hogy a kiértékelés + 22500 ft-ba kerül és hogy várják a hívásomat időpont eggyeztetésre.Teljesen kiakadtam!Tényleg nem hajlandóak 55000 ft után egy orvosi kiértékelést adni hogy mit is kell tennem a hajhullásra, mi okozza....🤬 csak egy leletre volt elég ez a pénz, felháborítónak tartom!Félrevezetve érzem magam.Üdv
Szandra Remias
Szandra Remias
15:24 25 Aug 21
Mérhetetlenül csalódtam a Medicoverben, ami igazán elszomoritó, mivel eddig minden létező egészségügyi problémával hozzájuk fordultam. Annak ellenére, hogy nagyon sokszor találkoztam unott és barátságtalan recepciósokkal, több alkalommal úgy mondták le a foglalásomat, hogy már az ajtó előtt álltam, az esetek többségében nem időben hivtak be, mégsem panaszkodtam soha, mert az itt dolgozó orvosokat nagytudasúnak tartom.Ma azonban amikor telefonon értesitettem őket, hogy sajnos 10-15 percet késni fogok nem önhibámból, az unott recepciós közölte velem hogy nem biztos hogy fogadni tudnak majd, mert itt mindenki időben dolgozik (ami amúgy abszolút nem igaz), de azért menjek be , parkoljak le aztán majd kiderul. Nem egészen 15 percet késtem, mire a szintén barátságtalan recepciós felhívta az orvost aki közölte vele hogy már nem fogad így ballaghatok hazafelé.Na most kérdem én , egy sima kontroll ami kb 10 perc , nem tudott volna az orvos megoldani? Nem mintha állami ellátásról lenne szó, fizetek érte.Bár nyilván nem az ő magán prakszisaban mert akkor biztos semmi gondja nem lett volna a késésemmel.Nem beszélve arról, hogy nem kevés pénzt ott hagytam már a múltban..Emberségből nulla.Kár érte...
Norbert Rostás
Norbert Rostás
15:44 29 Jul 21
Túl sok tapasztalatom nem lehetett velük. Ami lett, az sem ér semmit. Udvariasan megkérdeztem tőlük egy fontos dolgot, mielőtt elmentem volna. Semmi válasz. Facebookon jött fel a hirdetésük, az adott vizsgálat alatt kérdeztem. Aztán másodszor is, odaírva hogy fontos lenne, várom a válaszukat, pár hét múlva. Ismét nulla válasz. Harmadszor is. Bemásolva ugyanazt a kérdésemet, mint először. Ismét semmi válasz. Ma feljött a hirdetés ismét. Gondoltam ránézek hátha írtak. TILTOTTAK ENGEM. Immár nem tudok érdeklődni, és odahordani a pénzem. Érdekes tapasztalat. Ha ezt az államiban tapasztalja az ember, rálegyint, ez van. De hogy drága pénzért sem elvárható egy tájékoztatás, azért az meglepő. Ez az alja módszer az elnémítással pedig vérlázító. Amint látható, teljesen nem sikerült elnémítani, "kedves" Medicover. Szerencsére időben derült ki, kik is Önök, mielőtt bármit is csináltattam volna. Szerencsére Dunát lehet rekeszteni hasonló szolgáltatókkal akkor majd viszem máshoz a tízezreket akiknek nem derogál válaszolni pár szóban a betegnek, és akik ezt az undorító diktatórikus de meglehetősen gusztustalan törlés tiltást nem teszik meg az emberrel.Aki pénzért is így "szolgáltat", az mindent elárul magáról. Messze kerülendő az ilyenÉn el fogom kerülni, a többiekre rábízom, ezt mennyire tartják vonzó egészségügyi szolgáltatói attitűdnek.Itt is ki tudják törölni a soraimat, és tiltanak, kedves drága Medicover? Inkább csak drága...Ha értik mire gondolok ezúttal a drága alatt.Minden jót.
Melinda Bartók
Melinda Bartók
19:44 07 Jul 21
Mandulaműtétem volt a Medicover Kórházban. Amennyire lehet “kellemes” egy ilyen beavatkozás, maga a környezet, az orvosok ill. ápolók mind-mind abban segítenek, hogy jó élménnyel távozzon a beteg; röviden azt kapja az ember amit a pénzéért el is vár. Erre 5*-ot adnék viszont maga az egyeztetés/szervezés, call center nincs a top-on. Több alkalommal volt keveredés, aznap jelezték másik időpontban és nem ahhoz az orvoshoz tudok csak menni, vagy előtte lévő nap délutánján jelzik hogy sajnos a vidéki Medicover pcr tesztet nem fogadják el és pestre kell menni(ami csak azért probléma mert időpont kérés után 2héttel,vizsgálat előtt fél nappal jelezni nem a legegyszerűbb megoldani ha az embernek van egy kis gyermeke is)..meg szinte minden időponttal volt valami keveredés vagy félreértés. Ezen a téren remélem még fejlődik a Medicover, de maga a műtét és a személyzet 5*, mindenki nagyon profi és kedves volt.
Zoltán Bodnár
Zoltán Bodnár
05:16 19 Jun 21
Már voltam ott korábban, de gondoltam teszek még egy próbát, hátha más lesz az érzésem most. Hasi UH, gasztroenterológia, fül - orr gégészeti vizsgálat. A legfontosabb ismét az volt, hogy a 3 vizsgálat díját gyorsan beszedjék.A hasi uh korrekt vizsgálat volt.(ezért a 2* és nem csak 1) 22500. - Ft, Fül - orr gégészet kb 3 perc (torokba/orrba/fülbe kukkantás) , kb + 2 perc papír írás, illetve reflux témakörben annyi "tanács" hogy a neten nézzem meg a reflux diétát.Illetve, hogy a napi 3-4 kávé sok, igyak 2-t.25.000-ért .És végül gasztroenterológia. Szintén 25000, vizsgálat annyi, hogy a doktor úr meghallgatta a mellkasom, plusz annyi, hogy egy gyomortükrözésre kérjek időpontot a call centernél.(ez ugye altatás +tükrözés +73.000). De lényegében a "nagyon" komoly vizsgálatot lehetett volna ezzel is kezdeni rögtön, csak akkor nem lehet a páciensről még 25.000 lehúzni. A vizsgálati lapot nagyon nem is akarta nyomtatni a doktor úr,csak miután szóltam, hogy nem ad papírt? Ha államiba megy az ember vár fél évet, itt nagyon ügyesen össze tudják szervezni gyorsan, de a pénz beszedésen kívül más nem nagyon érdekli őket.
Katalin Mezei
Katalin Mezei
15:39 10 Jun 21
Scandalo!!! Mio marito ed io abbiamo programmato alcuni test su Medicover perché pensavamo che fosse di alta qualità.Oggi mio marito ha iniziato: gastroenterologia, DR PÉTER MOLNÁR ...Non appena il mio compagno ha fatto il check-in, hanno immediatamente pagato HUF 25.000 in anticipo (procedura interessante !!!)Dopo aver aspettato un quarto d'ora, fu finalmente chiamato dal dottore (non era malato dentro). Era arrogante, di mentalità ristretta e sbadigliava a lungo, rispondendo a domande non richieste.Siamo molto preoccupati perché le mie scoperte finora non sono molto rosee. Il dottore li ha sfogliati con un'immagine impassibile, e poi quando mio marito mi ha chiesto cosa aspettarmi in base ai risultati, la risposta con un debole: "inizia a organizzare il tuo funerale"! Non ha nemmeno cercato di alleviare o spiegare questa affermazione arrogante assetata di sangue! Umorismo? Grave?Lo studio era solo orale ed è durato 10 minuti, terminando con un rinvio a una colonscopia. I 10 minuti includevano anche la scrittura di questo.È uno scandalo che un medico del genere possa rimanere in campo!In futuro, eviteremo tutte le istituzioni di Medicover in un arco lontano! Ovviamente pubblicherò il caso su diversi forum su Internet in modo che nessun altro lo faccia!
Kalapács Zsanett
Kalapács Zsanett
20:28 02 Jun 21
Tisztelt Központ!A tegnapi napon voltam Önöknél pajzsmirigy vérvizsgálaton délelőtt. Azt mondta a hölgy aki levette a vért, hogy két munkanap múlva várjam leghamarabb az eredményt. Nagy meglepetésemre tegnap este már ott volt a mailjeim között a lelet.Mérhetetlen köszönetemet szeretném küldeni Önöknek!!! Két nap idegeskedéstől és aggódástól óvtak meg gyors munkájukkal. :)További sikeres munkát és jó egészséget kívánok a Medicover központ teljes csapatának!
Szimonetta Jeszenszky
Szimonetta Jeszenszky
07:33 26 May 21
Se ci fosse una "stella negativa" nella recensione, farei clic su come la mia opinione sull'intervento sia diventata così negativa. Aggiungo che ero già a una visita ginecologica presentata in modo condiscendente, ma oggi ha anche coronato i miei vecchi brutti ricordi. Già ieri il bar ha vibrato quando mio marito ha cercato di fissare un appuntamento per un consulto di pianificazione familiare al telefono, poiché la signora dall'altra parte della linea sembrava completamente impreparata. Ha ritirato grossolanamente il contenuto del sito web, che avevamo letto in precedenza, ma non abbiamo ricevuto alcuna informazione sostanziale specifica. Per noi, questo era già sospetto, ma abbiamo pensato di dare a Medicover una possibilità perché sembrava un'istituzione di qualità con buoni servizi. Ci sbagliavamo anche su questo. Dopo le 7 di questa mattina, avevo un appuntamento per un consulto di pianificazione familiare, il cui saldo ho pagato in anticipo alla reception. Dopo il pagamento, non sono tornato a lamentarmi perché non vedevo l'ora di lasciare l'edificio dopo l'indagine. Ho cucinato in 9 minuti dallo stile di cura del dottore. Come donna di 35 anni, mi sentivo come una sfortunata bambina di 4 anni guidata da adulti con un discorso educativo a causa del suo percepito infantilismo. Aggiungo che sono una persona sensibile, e sebbene abbia avuto risentimento prima di arrivare, posso dire di capire l'istituzione con un atteggiamento buono e sufficientemente sciolto. Tuttavia, il loro collega medico è riuscito a umiliarlo fino alla polvere in 9 minuti. A causa del mio benessere, non sono uscito dalla consultazione dopo i primi 3 minuti perché l'avrei fatto nel mio cuore. Mi sono seduto con le lacrime agli occhi durante l'esame di 25.000 fiorini, ma stavo già piangendo nello spogliatoio e nella nostra macchina. Poiché ho una base di confronto, descrivo anche che una ginecologa non mi ha mai parlato così né all'estero né in Ungheria. Solo questo tipo di stile umiliante ed educativo è tipico dei ginecologi maschi, possono essere consegnati per una laurea in medicina. Perché non riesco a immaginare cosa in un giorno feriale medio, alle 8:30 del mattino, possa causare così tanta oscurità che deve essere riempita nel mezzo del benessere esistenziale medico su un paziente pagante. Buon consiglio: se l'offerta del settore privato va solo in stile SZTK, dovrebbe essere fermata e non forzata. Sicuramente non utilizzeremo più i servizi di Medicover. Grazie!
Ádám Szabó
Ádám Szabó
07:39 20 May 21
La loro clinica di gastroenterologia è un vero scherzo. Il primo problema: anche prima di incontrare un medico, ho dovuto pagare la tassa di consultazione (HUF 25.000).Secondo: sono arrivato con uno specifico risultato del test genetico di intolleranza al lattosio. Ho detto le mie lamentele e poi mi ha detto che questo non era un risultato valido. NON ACCETTANO IL TEST GENETICO rilasciato da SYNLAB. Che SOLO un test di espirazione è accettabile per diagnosticare l'intolleranza al lattosio.ALLO STESSO TEMPO, sul loro sito, promuovono gentilmente la diagnosi GENETICA, che è indolore.Più specificamente, questo può essere trovato sul loro sito web:"L'intolleranza al lattosio viene spesso diagnosticata da un test di espirazione, in cui il contenuto di idrogeno dell'aria espirata dal paziente viene esaminato a determinati intervalli dopo aver consumato una bevanda contenente lattosio. Lo svantaggio principale del test èUn test genetico alternativo per l'intolleranza al lattosio è il test genetico per l'intolleranza al lattosio disponibile presso le cliniche Medicover. "Ha scritto diversi altri test e poi ha inviato che questo non era un risultato.Se vuoi essere buono con te stesso NON ANDARE IN QUESTA AZIENDA PER UN ORDINE GASTROENTEROLOGICO.
Rákos András
Rákos András
15:39 12 May 21
Magán klinika = gyorsabban sorra kerülsz, mint az államiban. Egyéb hozzáadott értéket sajnos eddig nem tapasztaltam.Két negatív esetem is volt velük sajnos:1.Egy egyszerű labor vizsgálatot nem sikerült hibátlanul abszolválniuk. Egy orvos által előírt értéket kifelejtettek az elemzésből, egy másikat pedig eleve az orvosom (szintén a Medicovernél) nem írt elő, pedig kértem, hogy tegye bele és nem mondta egy szóval sem, nem teszi. Mehetek vért adni újra.2.Ennél sokkal rosszabb tapasztalat volt egy hasi CT. A vizsgálat előtt 1 órával kellett megjelenni, mert egy jó liternyi kontrasztanyagot kellett meginnom. Ott voltam időben, előbb is. Megittam szépen, 5 percenként kortyolva, ahogy kérték. A leleten pedig ez állt, a kontrasztanyag a vastagbél első harmadáig ért el. Hát köszi, pedig aztán lett volna a lényeg. Jól megsugaraztak 53 ezerért, de amiért mentem, azt sajnos nem kaptam meg. Más szolgáltatóknál (utólag utánanéztem) 1,5-2 órával előbb kell megjelenni. Talán nem véletlen.Szóval nekem a Medicover többé már annyira nem opció. Vannak még versenyzők a pályán a bőven.
Tünde Rudner
Tünde Rudner
19:04 19 Apr 21
Mon fils a visité Medicover avec des symptômes de prostatite. Il a payé 30 000 forints pour les tests et les laboratoires. Pour la première fois, le test de laboratoire a été terminé 1 mois plus tard, maintenant après 3 jours aucun résultat n'était disponible et jusque-là il n'avait reçu qu'un placebo sans ordonnance pour soulager les symptômes. Pendant ce temps, il a eu de la fièvre, a eu une fièvre de 41 degrés à la maison, puis a appelé Medicover où le "gentil" réceptionniste n'a pas pu donner à son médecin car il n'avait pas de rendez-vous par téléphone, constatant - par téléphone - que le 41- La fièvre de degré n'était certainement pas une inflammation de la prostate car elle n'impliquait pas une fièvre aussi élevée, et allez voir un médecin d'État parce que c'est définitivement un covidos.Après cela, mon fils est remonté avec de la fièvre à la maison, l'a emmené à l'ambulance chez John's L'hôpital, où ils ont immédiatement fait un laboratoire, a constaté qu'il avait une inflammation de la prostate et a reçu les médicaments nécessaires.Urologie, réception des soins aux patients négligents. Je ne recommande à personne.
László Fodor
László Fodor
16:28 09 Feb 21
L'attitude est infiniment pathétique ... au détriment du package corporatif, bien sûr, aucun test ne trouvera de résultats, mais si je paie le supplément pour le prochain package, cela aidera certainement .... le meilleur jour était quand Je n'étais plus reçu 4 minutes de retard en réponse à ma plainte, le gardien de sécurité m'a emmené sous la pluie. Oh, et bien sûr, en plus des frais de test très attractifs, le parking gratuit ne convient plus, haha.Depuis 2012-13, la norme s'est beaucoup détériorée. Aujourd'hui, c'est mille fois plus de WM.
Peti Gyurós
Peti Gyurós
18:22 05 Nov 20
Nous avons rendu visite à Medicover à cause de la jambe cassée de ma mère. Le médecin qui le traitait était impoli et condescendant, envisageant son renvoi pendant le traitement. Ils ne peuvent pas appliquer de plâtre ambulant. Le plâtre temporaire appliqué était inconfortable et beaucoup trop serré au site de fracture, causant beaucoup de douleur après le retrait. Le médecin n'a pas donné de conseils clairs basés sur les radiographies, mais a laissé à ma mère le soin de décider de toute intervention chirurgicale qui pourrait être nécessaire plus tard. Les rayons X ont été obtenus sur un CD écrit au lieu de tout support plus moderne ou de stockage par courrier électronique, basé sur le cloud. Je ne recommande Medicover à aucun niveau aux personnes qui nécessitent des soins similaires.
Patrik Fehér
Patrik Fehér
07:06 15 Oct 20
Gestion client non critique depuis Covid. Les manières des agents de sécurité sont au-delà de toute critique. Il faut envisager de suivre un cours de communication de base avant que l'entreprise ne fasse face à la première rencontre du client. Ces dernières années, le niveau déjà excellent a diminué et la réalité hongroise grise est restée. Évitez dans un grand arc.
Róbert Rapali
Róbert Rapali
06:35 15 Oct 20
Salut. Ça révèle tout si je dis que je n'avais pas d'odeur d'hôpital après ça et vraiment tout le monde l'a fait parfaitement et ils l'ont compris !!! MERCI À EUX
Csaba Vasvári
Csaba Vasvári
07:15 02 Oct 20
Ce ne serait pas mal, mais malheureusement un peu désorganisé pour savoir qui aller où. De plus, du point de vue de la vie privée, je suis particulièrement préoccupé par le fait que les infirmières crient fort au nom du prochain patient dans le couloir. Bonjour numéro de série!
Hungary JKF Wado-Kai
Hungary JKF Wado-Kai
06:20 01 Oct 20
Lors de l'examen cardiologique à l'effort, l'infirmière a dû tenir la sonde ECG car elle a interféré avec l'ECG en raison de la rupture des fibres qu'il contient!Ils voulaient envoyer mes trouvailles numériquement, par e-mail pour 1000 HUF par page! Au 21ème siècle, il faut payer pour un email !!!! Lorsque je voulais porter plainte, le greffier "ne pouvait pas appeler son superviseur pour un appareil ou donner un contact où je pourrais me plaindre".Les prix des examens ne sont pas toujours indiqués avec l'évaluation, vous devez donc tout de même payer un supplément après l'examen (sauf si vous n'êtes pas médecin et que vous vous évaluez!).
Ilona S
Ilona S
10:09 16 Sep 20
Tiszta klinika, jó szakemberekkel.
Gábor Virág
Gábor Virág
08:03 16 Sep 20
Tout allait bien, j'ai reçu des soins professionnels.
Péter Mérő
Péter Mérő
20:33 08 Jul 20
Tessen erősen figyelni, és előre tisztázni az árakat. A "kell egy röntgen" az nálunk háromszoros díjat jelentett, mert UTÓLAG derült ki, hogy miután kifizettük a röntgent, fizethetünk ki még kettőt. Na, így lehet elveszíteni az ügyfelet. Erősen lehúzásszagú, és ezért nem ajánlott a hely!
Laszlo Deak
Laszlo Deak
08:52 30 Jun 20
EVLT done on both legs by Dr Csók Viktor.Cannot praise him enough on being professional as well as kind. Had two separate operations with a week gap inbetween, both with laser but different anesthesia to avoid complications.The EVLT was smooth but due to the large surface- Dr Csok operated 4 hours in total on me - recovery was painful.Nevertheless the nurses were kind especially Beatrix ! Yes special thanks to her !5* op 5* aftercare 5* for Dr Csok ViktorThank you
Meyer BENHARROUS
Meyer BENHARROUS
11:10 23 Jan 20
CLINIQUE A EVITER POUR DES IMPLANTS DENTAIRES !Mes 2 couronnes se dévissent et bougent. Je me suis rendu dans cette clinique en janvier 2019 pour faire 2 implants sur mâchoire inférieure (36 et 37). Le dentiste me dit qu'il n'y a pas de problème pour faire 2 implants et décide l'implantation avec le dr BODNAR. Depuis c'est la vrai galère !!!j'ai fais 3 séjours supplémentaires pour tenter de faire stabiliser mes couronnes (transvissées) et à chaque fois de retour chez moi, dès que je mange dessus, elles bougent et se dévissent et pourtant je fais attention à ce que je mange ! Je viens de faire déposer la couronne 37 chez un dentiste parisien (voir photo) que j'ai payé au prix fort et il m'a dit que ça ne servait à rien de la refixer car elle bougera de nouveau car les couronnes ne s'ajustent pas à mes gencives et sont mal faites. De plus vous aurez beaucoup de mal à trouver un dentiste car les dentistes en France ne veulent pas toucher des implants qu'ils n'ont pas fait, surtout fait à l’étranger. Maintenant la clinique m'indique que si je veux régler le problème, il faut revenir une 5ème fois à Budapest et qu’il est préférable de refaire les couronnes (580 € à payer). On vous raconte tout et n’importe quoi, par exemple : « si les couronnes ne tiennent pas c’est parce que vous avez une forme de mâchoire spéciale » ou encore « c’est parce que vous avez une forte mastication » !!! J'ai reçu un devis de 580 € à payer en plus des frais de séjours. La garantie ne fonctionne pas dans ce cas m'a t-on dit. Pourtant j'ai une bonne hygiène dentaire et ne fume pas et je ne prends aucun traitement. Et je ne suis pas un cas isolé car une patiente française rencontrée lors de mon 4ème séjour dans la salle d’attente avait le même problème. Combien d’autres ? Mon sentiment global dans cette clinique : Beaucoup de PUB sur leur site Internet et leur blog qui ne reflète pas la qualité du travail effectué sur place. L'équipe est assez jeune et donc évidemment inexpérimentée ! D’ailleurs, vous ne voyez jamais le même dentiste (BODNAR Adam, Zvolt PERENYI, Szakal Adorjan...), comme cela personne n'est vraiment responsable du travail s’il y a un problème. Couronnes de mauvaises qualités, grosses et pas esthétiques. On s'arrange pour vous fixer vos couronnes le dernier jour avant votre départ. C'est pour dire l'assurance qu'ils ont du résultat ! Par contre, les locaux sont modernes et la clinique est bien placée en centre ville (Médicover et Mdental c'est la même). Vous aurez droit à un bon accueil et une bonne organisation de votre séjour. Evitez cette clinique sauf si vous aimez les problèmes et perdre votre argent ! Vous pourrez voir en photo ma couronne déposée.
viktor kajor
viktor kajor
18:49 15 Jan 20
Dr Szabó Balázs rendkivül ügyes orvos. Sem félelem sem fájdalom érzetem nem volt .A műtét után hamar rendbe jöttem...csak ajánlani tudom
Barbara Kemendy
Barbara Kemendy
18:17 07 Jan 20
Very professional stuff, especially my personal contact, he is always ready and available to assist me with any questions or appointments I may have
Levente Rókus
Levente Rókus
14:59 10 Dec 19
Egy egyszerű, 10 perces konzultációra volt időpontom. Érkezéskor jelezték, hogy az orvos épp műt, ezért csak 2 órával később tud fogadni. Emiatt hívtak korábban, amit nem tudtam felvenni, majd amikor visszahívtam őket, nem jelezték a fenti problémát, úgyhogy “ha ragaszkodom az aznapi vizsgálathoz, akkor 2 óra múlvára tudnak új időpontot adni.” Ez így 25.000 Forint, amit pont azért fizetek ki, hogy elkerüljem a hasonló, állami eü-re jellemző helyzeteket.
Lara Agnes Szabo
Lara Agnes Szabo
12:40 11 Oct 19
Wrong info. Regarding many processes. Drink, don't drink, eat, go to the toilet. The length of the process. 15-30 minutes. Or 50 minutes. No! 75 bloody minutes. PROS:bright, professional, easy access, free parking. BIG CONS: no.coffee machine, no snacks. Private places like this always have free coffee at hand. Basics. Also, no clear markings from the parking lot OR in the elevator, so stopping at all wrong levels before reaching the right one.
Julie Dubois
Julie Dubois
12:12 24 Aug 17
J'ai été très satisfaite de l'accueil, du service et de la gentillesse du personnel. L'organisation de mon séjour, le transfert de l'aéroport, tout était magnifique. Le docteur qui m'avait traitée a vraiment des mains en or. Je vous le remercie chaudement. Je recommande vivement l'hôpital Medicover.
Voir les autres avis

Approfittate di una
pre-diagnosi GRATUITA!

Su richiesta e senza
alcun obbligo da parte vostra.

Consultazione gratuita al 100%. Analizziamo la vostra situazione, le vostre esigenze e aspettative. E stimiamo il budget necessario per : Volo + Hotel + Taxi + Chirurgia.

In ogni momento, si rimane sempre in totale controllo del processo. Serenità totale.

 

 

Modifica / Reclamo / Segnalare un errore?

‍👩‍⚕ Richiedi un preventivo ➡️